Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ В КОЛАПС! МОЩЕН ПротивоРакетен купол ПОКРИВА Цяла Русия! Руската КОСМИЧЕСКА Отбрана НАДМИНА 3 пъти Военните Възможности на СССР!

На една от срещите на дискусионния клуб „Валдай“ стана дума, че САЩ могат да унищожат всяка държава с мигновен глобален удар в рамките на 60 минути. Тогава чуждестранни журналисти попитаха Владимир Путин дали Русия може да унищожи САЩ за 30 минути. Путин се замисли и каза: „Всъщност, можем и много по-бързо.“

Проектът „Мигновен глобален удар“, който САЩ разработват отдавна, беше тяхното любимо отроче, с което те се надяваха да постигнат пълна и дългосрочна хегемония над света. Разбира се като най-напред разрушат Русия.

Първата стъпка в тази американска концепция за„Мигновен глобален удар“ бе, разбира се, плътното приближаване до руските граници. Неслучайно Зам. началникът на Руския генерален щаб Виктор Познихир заяви преди няколко месеца, че разполагането на американската система за ПРО в Източна Европа, съвсем близо до границите на РФ, създава заплаха за внезапен, скрит ядрен удар по територията на Русия.

СЕГА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ ЗАЩО НАТО СЕ ПРИБЛИЖАВА ТОЛКОВА МНОГО ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ!

Освен това щатската система за ПРО е разположена и в акваторията на морета и океани в непосредствена близост до Руската федерация. А наскоро бе съобщено за създаване на натовски войски и в акваторията на Черно море. Които щели да включват самолети и кораби, носещи крилати ракети с ядрен или конвенционален заряд.

Втората стъпка в американската концепция за „Мигновен глобален удар“ бе създаването на комплекси за нанасяне на високоточен удар от космическа орбита по стратегически военни и командни обекти в Русия. Така янките ще получат възможност да изстрелят ракети към руска територия отвсякъде – по въздух, суша, вода и от космоса.

ТАЗИ ПОДГОТОВКА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА РФ, В НАТО НАРИЧАТ „РУСКА АГРЕСИЯ“! ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ПО-ГОЛЯМО КОВАРСТВО ОТ ТОВА?!

Но… както гласят законите на физиката „На всяко действие отговаря равно по сила и обратно по посока противодействие.“ И според един от най-известните руски военни експерти Виктор Мураховски, руското командване отдавна знае за тези планове на САЩ. И те не са толкова страшни за Русия, колкото изглеждат.

По простата причина, че първо, тази американска концепция за мигновения глобален удар е още само концепция. До нейното реализиране ще мине доста време, особено в нейната космическа част. А Русия само след няколко месеца ще бъде напълно защитена от поне три компонента.

На първо място това е създадената Система запредупреждение за ракетно нападение/СПРН/. Дори и в настоящия момент, системата, която предупреждава за ракетно нападение в Русия, покрива толкова ракетоопасни направления, а съоръженията й са разположени в такъв обем, че надминават цели 3 пъти огромните възможности, които създаваше навремето противоракетната отбрана на СССР.

Нещо повече: Само след година СПРН ще покрие цяла Русия с непробиваем купол. Но това не е всичко. На най-опасните направления ще действа изключително мощната Зенитно-ракетна система С-500, която е вторият компонент в могъщата руска отбранителна система.

Системата С-500 е мощна, универсална, противовъздушна и противоракетна система за отбрана, която може да неутрализира за броени минути всяко средство за „бърз глобален удар.“ Според полковник Мураховски тази система, с кодово име „Прометей“ ще поразява не само междуконтинентални балистични ракети. Тя ще унищожава и изглеждащите неуловими хиперзвукови ракети, както и всякакви космически обекти, които създават опасност за Руската федерация.

Третият компонент на руската отбранителна система е Космическият ешалон, който ще действа в унисон с глобалната разузнавателни-информационна мрежа. Така руската държава ще покрие напълно целия си наземен, въздушен и космически периметър. Като създаде мощен и непробиваем купол, защитаващ територията на Руската федерация.

С други думи, мечтите на янките за „мигновен глобален удар“, превантивни войни и всякакви други измишльотини ще си останат само мечти. Защото по много от тези компоненти Русия е работила още по времето на СССР. А иновациите, постигнати в днешно време, надминават дори фантазиите на всички американски военни експерти, взети заедно.

Или… както отговори Владимир Путин във Валдай навъпроса на журналистите – Руската федерация може да унищожи САЩ и за много по-кратко време от 30 минути. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!