Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дъщерята на Н.Ананиева фалшифицира гласуването на пленума на БСП

Не 4, а повече от 15 гласа разлика в Националния съвет на БСП е имало при гласуването на пленума през уикенда, научи 19 минути от мястото на събитието. Хората на честния и уреден с нередовен кредит за над 60 млн. лв. от кабинета Борисов 2 в оставка през държавната банка свинар Георги Гергов, успели да пробутат за преброител Ани Ананиева. Дъщерята на Лукановото вице Нора Ананиева обаче не изпълнила като хората задачата, вместо служителките на Позитано 20, които повече от 2 десетилетия изпълняват административните функции по време на съвещания, включително преброяването на гласовете. Но не, защото не владее числата над 100 при събиране.
Тя броила, докъдето й е наредено според сценаристите на проваления опит за натриване на носа на лидера Нинова, а когато чула подканвания, че на задните редове има повече от 10 гласа, непреброени от Ананиева, тя красноречиво рекла: „Тея не ги брОя”.
Защо не пишем „преврат”, а „натриване на носа”? Защото сме верни на фактите.

Напомняме, че гласуването не е било за председател на партията, както вчера твърдеше депутатката от ГЕРБ Деси Атанасова, известна освен като Тежката артилерия и с две обществени поръчки на 7-цифрена стойност, които съпругът  й взе, докато тя беше министър. Причината е, че лидерът на БСП според новия устав на партията има 4-годишен мандат, който започна едва миналата година.

http://19min.bg/news/8/93556.html#93556 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!