Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Синьо сияние” – Проектът за управление на човешкия разум

“Ние се намираме в зората на глобални преобразования. На нас ни е нужна голяма добре управлявана криза и народите ще приемат новия световен ред…”

Дейвид Рокфелер, 1994 г.
Един от проектите за управление на човечеството е проектът Blue Beam – “Синьо сияние”. Той може да действа и локално, като създава безредици и демонстрации в определен район, град, може да предизвиква паника и страх във войските. “Синьо сияние” може да предизвика и чувство на еуфория сред тълпата. Вероятно този проект е задействан при инагурацията на Обама, когато хора, които не били привърженици на новия президент, реагирали с радост на събитието. Проектът може да предизвика глобална мистификация от типа “нашествието на извънземните”, “второто пришествие на Исус”, в които могат да повярват хората.
За този проект разказва през 1994 г. журналистът Серж Монаст в Квебек, който в доклад съобщава, че съществува заговор, зад който стоят правителството на САЩ и НАСА. Целта му е да накара човечеството да повярва в небесни знаци и “чудеса”, които да сринат вярванията им. В момента европейците и американците вече са загубили идеалите на християнството. Европа и САЩ са почти постхристиянски свят със силно размити морални критерии. След като се установи единната вяра – Ню Ейдж, религията на “Новата Ера”, ще бъде провъзгласен новият месия и окончателно ще се установи “Новият световен ред”. За целта се планира да се организира “второто пришествие на Исус”, използвайки нискочестотни вълни за контрол над разума на хората.

Веднага след като Монаст оповестява тези данни, получава заплахи от правителството на Канада и Ватикана. Той получава сърдечен удар и умира. Монаст твърдял, че получил документите по проекта “Синьо сияние” от хора, които участвали в разработката му.
“Новата Ера” трябвало да доунищожи остатъците от християнския мироглед и на другите религии, да разруши семействата, научното и художественото творчество, за да реализира единното виждане за света. В света трябва да има една държава, единна военна сила и единна култура.
Четири етапа в стратегията на проекта “Синьо сияние”
1. Първата крачка – психологическа подготовка. На този етап световното задкулисие планира психологически да подготви човечеството за бъдещето, ще “размие” всичките основни религиозни концепции, ще срине авторитета на религиите, научните и историческите школи. Целта на този етап е да накара максималното количество хора да повярват, че тяхната история е лъжлива, за да загубят почвата под краката си, да загубят всичките си ориентири. След това ще предложат единна религия, която всичко обяснява, успокоява и утешава, тя ще замени и науката. Този етап се осъществява в наше време и хората нарочно се оглупяват от СМИ, телевизията, разрушава се образованието, падат нравственото, културното и умственото ниво на човечеството.
2. Втората крачка – шоу в атмосферата. Ще бъдат създадени тримерни оптични холограми и звук с помощта на лазерна проекция на географски изображения в различни ъгълчета на планетата. Всеки човек ще получи онази картинка, в която ще повярва в съответствие с вярата си, на своя език. Холограмите ще се проектират от спътници.
ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НЛО И ДРУГИ НЕПОНЯТНИ ЯВЛЕНИЯ В АТМОСФЕРАТА, КОИТО ВИЖДАТ ХОРАТА, СА ИЗПРОБВАНЕ НА ТАЗИ СИСТЕМА.
За християните ще бъде проектиран Христос, за будистите – Майтрея, за юдеите – Йехова, и пр. Дори най-трезвомислещите хора ще бъдат измамени. Хората ще изпадат в екстаз и транс, фактически съзнанието им ще премине във виртуалната реалност. Гигантски фигури на Исус, Майтрея, Кришна и Мохамед ще бъдат слети в едно цяло, ще бъдат обяснени тайните на пророчествата, ще има нови истини, на практика – “презареждане на матрицата”. В реалността новият Месия ще бъде Антихристът. Старите религии ще бъдат закрити. Тази глобална мистификация ще доведе до масови вълнения по цялата земя.
3. Третата крачка – върху хората ще въздействат телепатично.
4. Четвърта крачка – с помощта на електронни средства ще бъдат предизвикани свръхестествени събития: “извънземно нападение” в големите градове; за да бъдат спрени “извънземните”, срещу тях се нанасят ядрени удари, но скоро всички ще разберат, че не е имало “извънземни завоеватели”; ООН ще предложи на всички да се разоръжат.
Как “Синьо сияние ” въздейства на мозъка
Проектът е разработен още през 70-те години
След това ще се имитира “Възкресението” и среща с “Бога”, който ще долети на земята. След това с помощта на компютри, мобилни телефони, чипове в хората, телевизия, хората ще бъдат психически дестабилизирани, ще халюцинират. “Духове” и “привидения” ще посещават хората и ще предизвикват психози, самоубийства и убийства. Волята на човечеството за съпротива ще бъде срината окончателно, хората ще бъдат поставени на колене, новият елит – първосвещениците и технократите ще получат тоталния контрол над човечеството.
Едновременно с проекта “Синьо Сияние” ще бъдат задействани реални техногенни и природни катастрофи. Може да се покаже планетата “Нибиру”, която ще предизвика редица катаклизми на планетата, “извънземните” ще ударят няколко големи града, светът ще бъде в паника и ужас, системите за свръзка ще излязат от строя. Това ще бъде началото на Голямото шоу…
За пълната реализация на проекта е нужно да се дострои третият юдейски храм в Йерусалим, на мястото на който днес се издига една от главните светини на Исляма – Джамията на Омар. Според преданията на юдеите третият храм ще бъде възстановен с идването на Машах-Месията. Християните смятат, че той ще бъде възстановен, когато дойде Антихристът.
Но неговото възстановяване е възможно след унищожаването на мюсюлманската светиня – храма на Омар. Това означава голяма война. Ислямският свят е голямото препятствие за окончателната победа на западните глобализатори, затова той трябва да бъде унищожен по времето на световната война.
Още през 1879 г. Алберт Пайк пише: “За пълното тържество на масонството са нужни три световни войн; в третата ще бъде унищожен мюсюлманският свят, след което ще предизвикаме гигантско социално сътресение, ужасите на което ще покажат на всички колко гибелно е безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството болшинство… ще получи от нас истинското учение на Луцифер…”

http://rasper-bg.com/?p=2523 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!