Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандал! Депутат на Валери Симеонов нарече на турски ДПС „дървеници“ и обеща да ги мачкат (видео)

Да внимават какво говорят, да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби, които щъкат нагоре-надолу, много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме!", скандализира Народното събрание Валентин Касабов от НФСБ.

Турцизми, заплахи и гнусни обиди насред парламента изсипаха от НФСБ по адрес на ДПС заради поисканата от движението оставка на техния лидер и вицепремиер Валери Симеонов.

Депутат от „Обединени патриоти“ си позволи дори да нарече на турски "дървеници" представителите на ДПС и ги заплаши, че Патриотите ще ги мачкат. Въпросният депутат е дори член на парламентарната комисия по етика.

"Да внимават какво говорят, да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби, които щъкат нагоре-надолу, много миришат. Те са тахтаби, които излязоха от дупките си и вонят! И да внимават, защото можем да ги смачкаме!", закани се депутатът от партията на Симеонов. Имаше и други нецензурни словосъчетания по адрес на народните избраници от ДПС, предаде Канал 3.

Павел Шопов от "Атака" добави, че атаката срещу Валери Симеонов и Патриотите била с цел да се свали кабинетът, защото имали много постижения и успехи.

А зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев извиси поведението на Валери Симеонов като нов стил на говорене. Неговият нов начин на говорене бил директен, а не византийски и двусмислен, обясни депутатът от „Обединени патриоти“ . На въпроса дали и премиерът, като останалите без Симеонов, говори по византийски, Ячев не отговори и натърти, че в момента коментира вицепремиера Валери Симеонов.

"Скандал нямаше. Едни медии извадиха един мръсен презерватив, от мръсните гащи на ДПС, направиха един балон и продължават да го надуват. Това са отделни части от медиите", така Касабов гневното реакция на медиите срещу поведението на Валери Симеонов от последните дни. За исканите оставки от страна на опозицията, патриотитът запита дали трябва да поискат оставките и на извънземните, което е напълно несериозно.

Патриотите се изнизаха в индийска нишка, когато бяха попитани защо, след като атаката била срещу тях, за да се свали кабинетът, атакуван е само Валери Симеонов, а не другият вицепремиер и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. И този въпрос бил част от атаката спрямо тях и кабинета, заключи атакистът Павел Шопов.

Заплахата за развитието на България не са вицепремиерът Валери Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт, каза от своя страна народният представител от „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов по време на брифинг в Народното събрание.

„Причината да ви поканим е буквално случилото се изявление от страна на уж либералната формация на ДПС по отношение на вицепремиера, на правителството, за това, че те трябва да си отидат и това е част от демокрацията“, каза Веселинов.

По думите му „Обединени патриоти“ категорично възразяват срещу опитите на партията, която в тези 3 десетилетия на официално съществуване се е превърнала в символ на корупцията на България. „Превърна се в метафора за всякакъв род извращения, назначаване на роднини, партизиране на администрации. Партията, която е авторка на кръговете от фирми“, каза Веселинов. „Всичко това за нас е отново поредният нагъл акт на политическото лицемерие“, заяви Веселинов.

http://epicenter.bg/article/Skandal--Deputat-na-Valeri-Simeonov-nareche-DPS--turski-darvenitsi-/138339/2/48 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!