Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полша шокирана: Най-храбрия президент в ЕС - насред русофобска Варшава отхвърли санкциите срещу Русия... Западът не спазва санкциите, само ние плащаме като идиоти...

Малко след като президентът ни Румен Радев приключи посещението си в Полша, медиите едва сдържали се, изригнаха.
"Що за храбрец са избрали българите? Насред русофобска Полша той се обяви за приятел на Русия" - пишат водещи журналисти.
Припомняме, че Полша, заедно с Прибалтика, имат нещо като чудовищен комплекс от Русия, по исторически причини. Те са основния лобист за по-големи санкции, за повече НАТО, за въоръжаване и пр.
Действително, това точно там да обявиш санкциите за вредни и ненужни, е доста смела постъпка. Реално не го е правил дори Виктор Орбан, въпреки че иначе той стана първи приятел с Путин и дори получава щедри заеми от руски инвеститори.

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_438.html

Западът не спазва санкциите срещу Русия, само ние плащаме като идиоти...

Западните държави не са засегнати от санкциите срещу Русия, реално само бедните в Изтока плащат. Това е мнението на президентството, изразено сутринта от заместничката на Радев Илиана Йотова.

"Западните фирми изровиха всички възможни вратички в санкциите, направиха смесени дружества, регистрации в трети страни... И реално си правят бизнес с Русия" - обясни вицепрезидентката. "Само ние се правим на отличниците на Европа и плащаме сметката", добави тя.
Припомняме, че вчера президентът Радев в Полша обяви, че санкциите срещу Русия са вредни и не може бизнесът и гражданите да плащат за глупави политически решения.

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_850.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!