Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Г.Н.:. Радев: Незабавни избори и "нормално" правителство по Нова година за председателството...

Управляващата коалиция загуби всякаква легитимност, ще станем за страшно посмешище по време на Председателството. Това обяви президентът Румен Радев на летище "София", след връщането си от официално посещение в Полша.

"Незабавни избори трябва и имаме шанс за нормално правителство преди Нова Година", каза Радев и допълни, че в момента международният образ на Бойко Борисов е близък с този на веселия диктатор на Зимбабве.

Припомняме, че Зимбабве е бившата Южна Родезия, която от процъфтяваща и богата страна, в момента е известна с най-рекордната хиперинфлация в историята на света, вкл. с банкноти по 100 трилиона долара. На самите банкноти е щастливият лик на президента Роберт Мугабе. Това е абсолютната пародия на света.
"ГЕРБ са във война с всички, и най-малката е войната с мен", каза Радев.

В момента управляващата партия се опитва освен да го свали, но и също да превземе всички медии, и дори да срине профилите на всичките си противници във Фейсбук. Напрежението расте, и ще изригне точно когато всички погледи на Европа са тук. Ще станем за тотален резил, обезпокоен е президентът.

Ако се насрочат избори до края на октомври, теоретично е възможно правителство по Нова година. С оглед на тоталната шуро-баджанашка дискредитация на ГЕРБ, това със сигурност няма да е Борисов-4...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_982.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!