Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кумгейт и в Силистра. Плашат със смърт общински съветник 


Мирчев поясни, че става въпрос за общинския съветник Ганчо Маринов, назначил сина си в община Силистра и снаха си като служител на общинска фирма. По думите му той се е обадил и буквално е казал на председателя на БСП – Силистра: "До два месеца ще те

Общински съветник от ГЕРБ е отправял смъртни заплахи към лидера на БСП в Община Силистра, съобщи народният представител от левицата Стоян Мирчев.

Той разказа, че след като по национална телевизия е разкрил схема на шуробаджанащина в община Силистра, председателят на Областния съвет на БСП – Силистра е бил заплашван от ГЕРБ.

Мирчев поясни, че става въпрос за общинския съветник Ганчо Маринов, назначил сина си в община Силистра и снаха си като служител на общинска фирма.


По думите му той се е обадил и буквално е казал на председателя на БСП – Силистра: "До два месеца ще те затрия, боклук такъв".

"Председателят на общинският съвет Мария Димитрова също се е обадила на нашия председател г-н Кирилов и също го заплашила по телефона. Тя пък е назначила мъжа си за обществен възпитател в община Силистра. Няма да изброявам другите хора“, каза Мирчев.

Според него случващото се в Силистра е лицето на една мафия, която със сила се опитва да прикрие своите следи. "Това е един октопод, който усвоява обществените средства и потъпква всички закони в Община Силистра. Имаме същата ситуация с кметицата в община Алфатар.

Хората в Силистра вече не могат да търпят този мафиотски кръг, моля ви се вземете решения“, заяви Мирчев и призова премиера Борисов да отстрани тези, по думите му, "мафиоти".

http://epicenter.bg/article/Kumgeyt-i-v-Silistra--Plashat-sas-smart-obshtinski-savetnik-/137854/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!