Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие: БГ. ПОЛИТИК ВЪРТИ НА ПРЪСТА СИ ЦЯЛА ЕВРОПА! Само една негова дума е достатъчна, да… 

Дипломат № 1 на Балканите, геополитически лидер, „огромен“ политик и държавник, който приключи прехода в България. С дейността МУ започва и свършва историята на страната ни. Той скоро ще се нареди и в редиците на светците, защото трима папи са го галили по главата.

Не се смейте. Всички разбрахме веднага, че става дума за „светилото“ на българския политически живот. За човека, без който нищо в България, а вече и в Европа, не може да стане. За Вожда на ГЕРБ, която от години е единствената „правилна“ партия в държавата ни. Поне, докато от американското посолство не кажат друго.

А тези славословия и елейни проповеди за „величието“ на бащицата Борисов се тиражират от седмица в десетки бг. медии, които наричат себе си „независими“. И обективни. И разкриващи истината.

Хайде тогава да попитаме тези „независими“ медии, защо „най-великият“ държавник в България и в Европа Борисов не може да направи минималната ни пенсия поне 300 лв.?! Защо по време на неговото „царуване“, европейската статистическа агенция „Евростат“ непрекъснато нарича България „най-бедната страна в ЕС“? Защо 10 % от хората у нас са богати и живеят в охолство, а останалите 90 % мизеруват и се чудят дали да купят храна на децата си, или да си платят безбройните сметки, данъци и такси? Дали да просят, или да бъркат в казаните за боклук?

Защо Борисов – този „най-велик политик и държавник“ на нашето време – ликвидира българската енергетика, от която съвсем скоро ще отпаднат ТЕЦ-овете и ще останат само двата блока в АЕЦ „Козлодуй“! И нищо друго! А цената на тока, отоплението и осветлението вече е непосилна. А тепърва ще става все по-голяма! И все по-непоносима за българските граждани? Защо Той, като е толкова голям „геостратегически лидер“, загроби най-големите в историята на България и наистина стратегически енергийни проекти като Южен поток, АЕЦ „Белене“, Бургас – Александруполис и още много други? Та нали те щяха да ни направят енергиен център за цяла Европа? И сега нямаше да купуваме ток и газ от Ердоган? И нямаше да зависим от султана за всичко? Нямаше да строим още джамии. Нямаше да продължи насилственото турцизиране на цели огромни български региони като Родопите, Кърджали, Шумен, Разград…

Защо при този „най-велик човек и държавник“здравеопазването в страната е такова, че ако нямаш пари, те изхвърлят на улицата да умреш като куче? Защо в тази най-хуманитарна област – медицината –  на всяка крачка трябва да ръсиш още и още измъчени пари? Защо една най-обикновена операция струва десетки хиляди левове… и въпреки това изходът от нея често е фатален за пациента? Независимо от хвърлените на вятъра пари!

Приказките на слугинските медии, че Борисов жънел успехи на външно-политическата сцена, тъй като се срещнал с Меркел, Ердоган и Макрон са пълна простотия. Но и лъжа от край до край. Понеже той не жъне никакви успехи. Просто го привикват от време на време при началниците му. За да му наредят да пусне някаква нова гилотина над главите на българите. Понеже ако жънеше „грандиозни успехи“, за това щяхме да разберем първо ние българите – по джоба си.

Защо като е толкова добре икономиката ни, Борисов и Горанов непрекъснато взимат все нови и нови многомилиардни заеми? Защо след 10 години ГЕРБаджийско управление външния дълг на България вече гони 70 милиарда, а вътрешния ни дълг е около 200 милиарда?

Средната заплата била станала 750 лева, се хвали гербаджийският Вожд. Ами как няма да стане като в енергетиката, информационните технологии и далекосъобщенията заплатите са от 3 до 15 хиляди лева на месец. И ако се абстрахираме от тези 10 % богоизбрани българи, които взимат космически заплати, ще видим, че останалите мизерстват досущ като някое африканско племе.

Послушните медии хвалят Борисов като за последно. И колкото повече народът роптае и псува омразния си сатрап Борисов, толкова по-яростни и по-абсурдни стават хвалбите на слугинските медии.

Но най- абсурдното нещо, което бе измислено, за да повдигне увяхналия имидж на Борисов, бе твърдението, че той бил „Дипломат № 1 не само в България, но и в цяла Европа“. Пълна смехория. За какъв дипломат може да става дума при Борисов, когато той нито знае какво е дипломация, нито има някакъв опит в това отношение, нито пък има интелектуалния капацитет да изрази мислите си на езика на дипломацията. Само припомняма, че същият този „голям дипломат“ нарече народа, си и то в чужбина, „прости хора“ и „лош човешки мат*риял“? Човекът, който не владее литературен български език, не говори нито един чужд език бил „голям държавник и дипломат“. Щеше да е наистина смешно, ако не беше толкова тъжно.

Е, нека не се учудваме. До такива еуфорично-нелепи твърдения може да стигне само медийният слугинаж в една бананова република. Или както казва Банан Ганьо: „Журналистиката е лесна работа. Сложи едно перде на очите си, па хвали наляво и надясно този управник, който ти дава пари…“. Нищо че заради некадърното, корумпирано и крадливо управление на ГЕРБ България загива! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!