Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кумгейт в Каварна – брат, суджуци, активист на БСП, бием Хасково

Кумгейт се прехвърли в Каварна и то още преди две години. Това заяви бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, коментирайки има ли роднински връзки и схеми за обществени поръчки в община Кварна? При нас са брат, суджуци, всякакви такива творения и това е от две години. Роднина - активист на БСП - суджук, заяви Цонко Цонев. За мен в Хасково е една детска градина, в сравнения с това в Каварна, заяви Цонев.

Кметицата на Каварна Нина Ставрева назначи брат си за шеф на  фирмата"Титан". Той подписва протоколите, които тя плаща. Имало негов кумец, който преглежда тези фактури и ги дава на неговата братовчедка. В отел "Инвестиционна дейност" е назначена друга негова братовчедка.

В отдел "Общинска собственост" е назначена племенничката на бившия председател на Общинския съвет от БСП Иван Кюсев. Казва се Калинка. Тя беше хигиенистка при мен, беше чистачка. От такава я преквалифицираха в експерт по общинска собственост, разкри Цонев.

Шефката на БСП за община Добрич е назначена да управлява парите по европроектите без конкурс. Тя стана шеф на дирекция " Европроекти и обществени поръчки". Шефът на общинската фирма "Бизони" е от БСП, член на избирателната комисия. Черешката на тортата е брат й, който извърши озеленяване на два обекта с общински пари, заяви той. 

Елена Йончева да разследва в Каварна назначенията на кмета Нина Ставрева, призова бившият кмет.

Източник: Фрог нюз 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!