Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не разбирам каква е идеята да се съсипе Европа?

Защо Ирини Зикидис трябва да е български външен министър?

Защото е написала това преди една година. Уволнете Кристалина.

@ Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа
@ Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Кандидатът за генерален комисар на ООН, госпожа Кристалина Георгиева, призовава да разтворим широко обятия за сирийските бежанци, които ще разрешат демографските и икономическите ни проблеми. Дори да имам съмнения, че бежанците са носителите на бъдещия икономически просперитет, аз също искам те да получат подслон и бъдеще. Наемала съм на работа сирийци, имам приятели сред сирийските бежанци. Проблемът ми е, че според евростат, нахлуващите маси са на първо място от Афганистан, Еритрея, Ирак, Иран, Пакистан, Нигерия, Сомалия, и едва тогава Сирия.

Процентът на сирийците се движи между 11% и 13%. Не разбирам гьонсуратлъка на госпожа Георгиева, която ни спестява тази информация и има безочието да говори за хуманност и дълг.

Не разбирам каква е идеята да се съсипе Европа.

Не разбирам защо САЩ подкрепят тази инвазия. Не разбирам защо Европа кляка на това безумие. Не разбирам защо хора в България, самоопределящи се като десни, прегърнаха цялата тая глупост със свръх толерантността и мултикултурализма на всяка цена, което пък на Запад е запазена територия за всякакви левеещи партии. Всъщност хората с десни, консервативни разбирания в Западна Европа никога не са приветствали безразборния наплив на емигранти, докато в България розово-плюшено-мазната лигня заля именно дясното пространство, и всеки кисел ‘десен’ сноб, дълбоко презиращ работническата класа, се превърна зорлем в левеещ хуманист. Според френския „Фигаро” в момента не друг, а Путин, този кървав гноен цирей в демократичния задник, е лидерът, който защитава ценностите на християнската цивилизация.

Госпожо георгиева, нямам никакви надежди, свързани с вас или цялото котило боковци, плевнелиевци, ивоинджевци и т.н. вие сте една чудесна представителна извадка на всичко, което презирам - видни издънки на оядената соц номенклатура, която след промените успешно се трансформира в безкомпромисен борец срещу самата себе си. Всички вие - децата и внуците на червената върхушка, с впечатляващо минало на доносници и ченгета, в момента пак сте ни яхнали.

Ако утре тук настане шериат или диктатура, вашите деца и внуци пак ше ни яхнат. Докато на някой не му писне от всички вас и не ви измете.

http://www.lentata.com/page_9904.html 

ЕС е създаден, за да се крадат народите, да се унищожи Европа и създаде Еврабия

@ Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа
@ Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)
@ Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)
@ Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки
@ Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

@ Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"
@ "Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин
@ Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!