Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Екатерина Захариева с ШОКИРАЩО съобщение за НАТО и Русия! Вижте какво следва за България, според външния ни министър!

Нашата външна политика никога не е попадала в ръцете на професионалисти. Защото те знаят как да защитават интересите на страната, която представляват. За това ги учат. И за това ги подготвят.

Докато калинките, които Борисов назначава за външни и всякакви министри, изобщо не се интересуват от някакви си „национални интереси“. За тях националните интереси са нещо досадно и във висша степен излишно. Нещо, с което може да се жонглира в изказванията пред журналистите. Но на което не бива да се обръща кой знае какво голямо внимание. Защото единствените интереси, които защитават калинките, са интересите на техните американски господари.

Точно от този тип „български“ външни министри е и Екатерина Захариева. Ето защо, когато преди два дни се завърна от САЩ, тя веднага цъфна в сутрешния блок на НОВА телевизия. И започна да ръси всякакви съобщения с нескриван апломб: „НАТО не е военен съюз, а съюз за мир и стабилност, каза тя. Нека да не бъркаме нещата. Целта му не е да предизвиква военни действия.“

И понеже, според външната ни министърка, Алиансът не е военен съюз, то нямало нищо лошо в това, на брега на нашето Черно море да има бази на НАТО. Които щели да ни пазят. От Русия. Която, пък не била заплаха за нас.

От такива откровения ще се хване за главата и най-големият философ. Защото и той няма да може да обясни как НАТО, който уж не е военен съюз и не предизвиква военни действия, е успял да разпали 98 войни по целия свят след Втората световна война?!

Нашата външна министърка сигурно е забравила войните на САЩ в Иран, Корея, Виетнам, Гватемала, Панама, Куба, Конго, Камбоджа, Чили, Салвадор, Афганистан, Ирак, Сърбия, Либия, Сирия…Списъкът е много дълъг. И ако при наличието на всички тези факти, някой каже, че целта на НАТО не е да предизвиква военни действия, то как трябва да наречем този „някой“?!

Но ако все пак, в пристъп на умопомрачение допуснем, че НАТО, въпреки всички доказателства за обратното, не е военен съюз, то в такъв случай възниква резонния въпрос: Какво тогава е НАТО?! Хуманитарна организация?! И ако е така, защо са необходими на „хуманитарната“ организация НАТО, военни бази по света? Че и на брега на нашето Черно море?

После, ако НАТО не е военен съюз, то как тогава ще ни пази от мощната, отлично въоръжена и с изключително висок боен дух, руска армия?

А и защо НАТО трябва да ни пази от руската армия, след като според самата Екатерина Захариева, Русия не е заплаха за България?

Въпроси, въпроси…Можем да си ги задаваме до безкрай. Само че отговор от външната ни министърка няма да получим.

Но словесните „бисери“ на „най-умната“ ни министърка не свършват дотук. Захариева знае, че в случай на война, руските ракети ще бъдат насочени срещу  базите на НАТО. Което означава, че ще бъдат насочени и срещу България.

Това, обаче изобщо не притеснява министърката, която няма нищо против да се изградят още бази на Алианса в страната ни. Този път не във вътрешността, а на самия ни черноморски бряг. И може би, директно на плажовете. Та хем хората да се къпят, хем НАТО да ги пази. А ако почнат да падат ракетите, НАТО като „грижовна“ и „хуманитарна“ организация да раздаде на всички плажуващи по един бял чаршаф и да ги инструктира да не бягат бързо, за да не създават паника.

Екатерина Захариева е наясно, че военните бази на САЩ в България, създават непосредствена заплаха за здравето и живота на българските граждани. Защото правят от страната ни първа бойна линия. Но това изобщо не я притеснява. Американски военни бази в България, според нея, могат да се правят още и още. Докато страната ни се превърне в една голяма военна база.

Така гражданите от ГЕРБ, които искаха „европейско“бъдеще, и другите, които не искат такова бъдеще, ще бъдат наистина изпратени в един по-добър свят. Някъде в блаженството на седмото небе.

Ето това се нарича чудо на чудесата, гарантирано от ГЕРБ.. Кой ти е мислил, че една външна министърка може да изпрати целокупния български народ направо…в Рая, а?!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!