Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко: Разграничавам се от ГЕРБ, ще правя нова партия...

Бойко Борисов отново намери начин за политическото си оцеляване, насред минното поле от местни структури, които започнаха да гърмят една подир друга.
"Разграничавам се от ГЕРБ, това е безобразие, нямам нищо общо нито с негодниците в Хасково, нито с Ботевград, нито със суждука..." - каза ядосано премиерът между две сесии на заседания в Талин. Там в момента е събран Европейският съвет по линия на естонското председателство.
Бойко има опит с подобни решения. Преди години, за пръв път използва думата "негодници" по отношение на Столичния общински съвет, когато беше кмет. Тогава собствените му съветници гласуваха далавери, а той се разграничаваше и ги наричаше "негодници".
Сега очевидно идва времето на пълен рестарт.

Цялата обрасла в схеми партия, ще бъде отделена от вожда си, и най-вероятно ще изчезне в небитието. А той ще започне на чисто. Вероятно със същите хора, но името ще е сменено. Партократите са бързи в ориентирането на къде духа вятърът.
Припомняме, че ГЕРБ е във фактическа кома, след като Добричката структура на Живко Суджука стана нарицателна за страната, а след това се изпокараха за власт партийците в Хасково и Ботевград. И всички наченаха да пишат открити писма до премиера да се застъпи за тях срещу другите, дето са мошеници.
Засега не е ясно новият партиен проект на Бойко има ли връзка с партията, стартирана от Слави Трифонов...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/09/blog-post_864.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!