Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не е фейк: Терористи отровиха бебешки храни в Германия... Тръгват към България...?

Терористичен акт, който германските власти прикриват като действия на изнудвачи, се случва в момента в най-мощната държава в ЕС. Неизвестни лица са отровили бебешки храни из магазините из цяла Германия. И заплашват да продължат, ако не им се изплати откуп от 10 милиона евро.

Въпросът дали изобщо има искане за откуп не е ясен. Възможно е той да е измислен от немците, за да прикрият тероризъм на Ислямска държава. Освен това, подобен откуп е абсурден. Дори да се плати, няма гаранция после, че ще се спре с отравянето. Откуп се плаща, например когато насреща се освобождава някакво лице, и то минава под охрана. Престъплението не може да се повтори. Откуп за това да не правиш тероризъм е откровена глупост.

Терористите остават на свобода.

Заплахата е към цяла Европа. Т.е. тарамбуките може да дойдат и тук. Но по-опасно от това е едно друго явление - сега за да са сигурни за гражданите си, немците ще бракуват хиляди опаковки детски храни. И нашите печалбари може да ги изкупят, и разпродадат тук. Това непрекъснато се случва - най-евтино е да се отървяш от стара стока, като я пробуташ на Източна Европа. Кандидати за лесни пари не липсват.

Най-вероятно държавните ни органи ще ни успокоят, но кой ли би им повярвал...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/09/blog-post_144.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!