Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятно! Битата камериерка Диана получи втори шут в лицето! Вижте кой я довърши!

Нападнатата от швед камериерка Диана получи втори шут в лицето. Този път от българския съд.

Тя заяви, че се чувства ужасно и е изумена от правосъдната ни система заради ниската присъда, която получи биячът й.

След дълго мотаене и отлагане на делото, Ралф  беше осъден вчера на 4500 лева глоба. И свободен да се прибере в страната си.

„Чувствам се ритната втори път, но сега вече планирано и от хора, които би трябвало да защитават обикновения българин. За мен истинското възмездие е точно в паричното обезщетение, защото извинения и порицания къща не хранят. Искам да си плати за стореното и  ще го направя!

Вместо на мен, той е платил на съда. Сигурна съм 100 процента.  У нас има голяма и сериозна корупция, адвокатът му е разбрал това и е подхвърлил пари където трябва. По тази причина  глобата му е 4500 лева!  Той си е платил на когото трябва за тази малка присъда.“,  категорична е  Диана.

Припомняме, че шведът пристигна в Слънчев бряг в началото на юни и докато си търсеше стаята да се настани в хотела, внезапно ритна в главата, коленичилата да чисто пода в коридора камериерка. Това е записано на камера и видеото обиколи целия свят, като предизвика възмущението дори на сънародниците му.

По-късно той твърдеше, че не помни нищо, бил пиян и ядосан, че му откраднали лаптопа, а ясно се вижда, че го носи със себе си. Мъжът престоя известно време в ареста, след което го пратиха в „домашен арест“. Настаниха го в хотел в курорта, където изкара много дълга и приятна лятна ваканция. Според свидетели, не бил под ключ, ходел на плаж и се зареждал с алкохол от близките барчета.

Кой е платил за хотела – гостоприемната ни до г*золизничество държава, или брат му, не стана ясно. Защо му беше осигурен тримесечен курорт в Слънчев бряг също не стана ясно.

Престъплението му е хулиганство с нанасяне на лека телесна повреда и би могло да бъде осъден по бързата процедура. Само че у нас нещата се проточиха по необясними причини. Всъщност по напълно обясними, защото никой не искаше да прави лоша реклама на България по време на активния сезон. Току виж обидим братята шведи и останалите европейски братя и те си отменят резервациите, ако в чуждата преса излезе, че тук съдим туристите и ги опандизваме, вместо да им осигурим приятно прекарване и камериерки за боксови круши, ако се почувстват нервни и напрегнати. Проститутки бяха осигурени достатъчно.

Сега биячът Ралф се кани да осъди България за дълго продължилия арест и пропуснати ползи, отклоняването му от работа, държането насила в чужда страна, както и за лично причиненото му унижение, което вероятно е наранило крехката му психика.

И като нищо ще я осъди, а масрафа ще го платим ние. Както и сметката за хотела, в който прекара едно слънчево лято в Несебър.

Камериерката също ще види, че не може да осъди у нас бияча си на втора, или трета инстанция и накрая и тя ще хукне да съди страната в Страсбург. Където масрафа отново ще го платим ние.

Наистина е  смешно при средна годишна заплата в Швеция от 40000 евро, биячът да бъде осъден на глоба 2250 евро, която е по-малка от месечната му заплата.

Дали ако някой български турист отиде в Швеция и тегли един шут на камериерката в хотела, ще бъде глобен 300 евро – три четвърти от нашата средна заплата?

Съмняваме се.

Диана твърди, че българският съд е корумпиран и не защитава интересите на обикновения човек.

В случая изобщо не можем да оспорим думите й.

Родното правосъдие ще се изучава след време в учебниците по право в цял свят.

А дотогава за всяка негова грешка ще плащаме ние.

Обикновения, беден, отруден  и смачкан народ!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!