Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осман Октай пред Фрог: Партиите са като престъпните групировки ВИС и СИК

През последните 15 години, особено след идването на ГЕРБ на власт, партиите се превърнаха в силови групировки. Това каза през Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Тези партийни групировки действат като ВИС и СИК. Те  постигнаха пълно съгласие при избора на членове на ВСС. Разпределиха си квотите. Всеки си посочи хората, които трябва да контролират съдебната власт. А сега си обикалят тв студията и като на олигофрени ни обясняват, че едва ли не имало реален избор. 

Тези по върховете, окопавайки се през годините, назначават силоваци по места. Те пък си избират кмета, шефовете на различни институции и в пълно съгласие управляват съответната община, тероризирайки населението и основно бизнеса с всякакъв вид рекет. Ако един пострадал реши да се оплаче в районното, отива при техен човек, на групировката.

Ако пък атакува прокуратурата, пак удря на камък, защото и там среща назначен от групировката държавен обвинител. Тези хора действат като по времето на Карамански- изнудват, рекетират, бият и убиват. Каквото искат, това правят с нас. Имах надежда за промяна в президента Румен Радев. Видя се, че думите и делата при него се разминават. 

Какво още каза Осман Октай, можете да прочетете в рубриката „Интервю”.

https://frognews.bg/novini/osman-oktai-pred-frog-partiite-kato-prestapnite-grupirovki-vis-sik.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!