Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гарелов: Американците да ни подарят Ф-16. Тези изтребители са най-добрите в света!

САЩ трябва да ни подарят самолетите Ф-16. Тези изтребители са най-добрите в света. Това предложи журналистът Иван Гарелов по НТВ. Според него това няма да ни направи зависими от американците.
Той каза, че Бойко Борисов се подготвя да бъде следващият президент и отсега се работи върху свалянето на част от репутацията на Радев, за да може той да се яви на изборите, когато му дойде времето.
 
 Толкова сме близо до световна ядрена война, колкото през 60-те години по време на Карибската криза. Разликата е в това, че тогава реално са се готвили за такава и не говореха толкова много. Сега повече са заканите, независимо че се правят ядрени опити. Смятам, че до ядрена война няма да се стигне.

От тази ескалация на напрежението ще спечелят и Тръмп, и Северна Корея, заяви още Иван Гарелов. Той не изключи да се постигне мирно споразумение и към КНДР да отидат големи помощи, за да си стъпи на краката.

Прогнозирах, че Ангела Меркел ще бъде преизбрана. Ние я преценяваме от наша гледна точка, а германците - от различна. Разликата между двете позиции е, че ние смятаме, че е виновна, че отприщи бежанската вълна. Германците обаче имат дълбок комплекс от Втората световна война – те не могат да си позволят за тях да се говори като за нация, която се отнася зле към бежанците. Затова за тях Меркел е политик, който измива лицето им пред света, на мнение е Гарелов.

https://frognews.bg/novini/garelov-amerikantsite-podariat-16.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!