Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевнелиев защити другарите си от Северна Корея срещу Тръмп: Просълзих се, когато народът ми ръкопляска... Отидох в Германия със скъсани дънки

Имам различна позиция от тази на президента Румен Радев. Той се изказа позитивно за речта на Доналд Тръмп. Не мога  да похваля тази реч, притеснен съм от нея. Има президент, който от най-високата трибуна на планетата открито заплашва други (КОМУНИСТИЧЕСКИ) държави. – Президентът-лустратор лъсна като комунист

Северна Корея: Ударът срещу САЩ е „неизбежен”

Севернокорейският министър на външните работи Ри Йон Хо заяви пред Генералната асамблея на ООН, че евентуален ракетен удар срещу САЩ вече е ”станал неизбежен” след заплахите на президента Доналд Тръмп. Той заяви, че Пхенян ще предприеме "безпощадни превантивни мерки", ако Вашингтон се опита да "обезглави" управлението на Северна Корея.

Отидох в Германия със скъсани дънки и счупена „Лада “. След две години  имах три завода и стотици работници. Бях един компютърен специалист, не знаех езика. Там видях какво значи солидарност, справедливост и правила. При първата си среща Меркел  ме попита къде съм научил немски. Казах й като строител на нейната сграда.

Ангела Меркел ще бъде преизбрана. Важно е с кого ще управлява . Ако има нация на планетата, която вади своите изводи от национални катастрофи-това са германците. Жалко е, че крайните националисти са на път да влязат в парламента. Това каза президентът Росен Плевнелиев по НТ.

Нагледахме се на хора, които дават неправилни обяснения. Имам различна позиция от тази на президента Румен Радев. Той се изказа позитивно за речта на Доналд  Тръмп . Не мога  да похваля тази реч, притеснен съм от нея. Има президент, който от най-високата трибуна на планетата открито заплашва други държави.

Оръжията и използването на военни технологии е точно обратното на дипломацията. Това означава, че нямаш аргументи.  Всеки може да има силен глас, ако е добронамерен.

Притеснително е, че Радев, незнайно защо, не посети приема на ЕС  в ООН. Това е твоето семейство, то дава прием за целия свят. Това е от няколкото  подред факти, които за съжаление засилват притесненията ми, че президентът Радев няма да има силна позиция в ЕС . Той разделя позицията на ЕС  с действията му спрямо СЕТА.

Президен и премиер да седнат и да се разберат за самолетите, когато са тук.  Когато единият е зад океана, не е редно да си говорят през него.Важно е да се купят самолети, не е важно каква е марката. Радев да застане отстрани и да не се бърка в работата на МС. Неуспехът на държавния глава не е успех на никой българин. Надявам се Радев да се поучи от грешките си .

Просълзих се, когато народът ми ръкопляска под прозорците на президентството. Тогава аз бях единственият политик, подкрепил народа си в протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски.

Разсекретяването на стенограмите за КТБ е начин да се завоалират нещата. Трябва да се намерят виновните и да се върнат парите.

https://frognews.bg/novini/plevneliev-rumen-radev-niama-ima-pozitsiia.html

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!