Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медиите на Бойко скриха, че полският премиер е тук заради камионите, писаха за "атлантическото единство"...

Чудовщна цензура и укриване на истината за посещението на полския премиер у нас, се случиха вчера. Докато Беата Шилдо бе дошла, основно за да се бори за полските и българските шофьори, да не бъдат изгонени от Западна Европа, нашите медии отразиха предимно атлантически глупости от типа на "единството на съюза" и "взаимните инвестиии". Да припомним, и полските инвестиции в България, и нашите в Полша, са символични, и нямат отношение към икономическото развитие.
И двете страни обаче имат изгода от намерената от шофьорите ниша на единния европейски пазар. Това е една от малкото ни ползи, изобщо от влизането в ЕС. И както е логично - западняците решават да я затворят, защото им пречи. Но Полша се бори, докато наш Бойко се продаде на Макарон.

И докато при посещението на Макарон всичко се въртеше в медиито около ТИР-аджиите, и се пропагандираше френската теза, то днес около тях няма нито дума, а позицията на Полша все едно не съществува.
Като част от продажното олигархично управление на Бойко Борисов, и медиите си свършиха перфектно работата - да крият как правителството ни подарява 9 милиарда от препълнения ни с пари джоб, на бедните франсета...

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/09/blog-post_292.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!