Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само жените могат да раждат, установиха учени в ЕС, в проект за €54 млн.

Единствено жените могат да раждат. Това установиха учени в Брюксел по проект, финансиран от ЕС с 54 милиона евро.
На този етап, въпреки развитието на технологиите, и на правната рамка, уеднаквяваща традиционен с хомосексуален брак, на този етап, единствено традиционното семейство може да даде поколение, категорично твърдят учените.
След задълбочени изследвания, те установили, че мъжкото тяло не разполога с необходимата "анатомична архитектура" за това да износи и роди дете. На по-прост език - мъжът няма утроба. Установили също, че яйцеклетката е твърде голяма, за да се движи, подобно на сперматозоида. Съответно, не може тя да иде в мъжкото тяло и там да се оплоди, а следва да чака в жената. Тук е добре да уточним, че от векове е известно, че яйцеклетките са едни от най-големите клетки по принцип, и при определени обстоятелства, могат да се видят дори с просто око, без микроскоп. Това, естествено, ги прави трудно подвижни, за разлика от сперматозоида, който е стотици пъти по-малък.

Учените установили още, че мъжката гръд не може да дава мляко, съответно изхранването на бебето не би станало по най-добрия начин, ако хипотетично някак мъж роди. Това обаче може да се компенсира до голяма степен, със съвременните сухи млека.
Проектът е класифициран като "успешен" след преглед в Комисията и всички грантове са изплатени. Комисарят по демографските въпроси Никита Даунинг обяви, че в момента в ход са още няколко подобни проекта, които илюстрират ефективното инвестиране на европейски средства в научни изследвания.
Проектът е част от 8-ма рамкова програма, на обща стойност 12 милиарда евро.

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/09/54.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!