Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Драма в Брюксел! Туберкулоза и краста върлуват сред гостите на Сорос на няколко километра от Еврокомисията!


@ Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа
@ Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)
@ Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)
@ Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки
@ Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Огромен политически скандал взриви Белгия. В основата му отново са мигрантите. Правозащитници обвиняват кралството в „сделка с дявола”. За да ограничат растежа на платнените джунгли в центъра на Брюксел, властите се споразумяха за връщането на част от нелегалните имигранти в Судан, чийто президент е издирван от Международния наказателен съд за геноцид. Ситуацията в столицата е критична.
В един от централните паркове на града са се установили стотици бежанци от Африка. В лагера им са регистрирани и няколко случая на туберкулоза, пише vesti.ru. Това е тяхната територия. Те са агресивни, уморени и раздразнени. Те са от цяла Африка: Судан, Еритрея, Етиопия, Сомалия, Ирак, Тунис, Либия. Бегълци от войната или просто икономически мигранти.
Това е бизнес центърът на Брюксел. Оттук до Европейската комисия има няколко километра. Но чиновниците, естествено, не ходят в парк „Максимилиан“. Заобикалят го и местните, а броят на мигрантите не спира да расте.

Поредната вълна идва след събарянето на лагера във френския град Кале. Близо 600 души окупираха някогашната детска площадка. Прекарват дните си в очакване. Нито един от младите не е изоставил мечтата си да попадне във Великобритания. Всички говорят предимно арабски.
„Животът тук е много тежък. Спим на улицата, храната е малко. Мием се веднъж в седмицата”, жалва се бежанец от Судан. Освен това вече е студено. Локвите, разбира се, не замръзват, но сапунени и мръсни реки се стичат по парковите пътеки директно към водата. Там си мият и зъбите, и обувките, и главите, там си перат и дрехите, които после внимателно простират на оградата в очакване да изсъхнат някога.
„По цяла нощ не могат да спят, в 6 часа сутринта отиват на гарата. Ние ходим там и ги храним, сутринта хората им даваха кафе, но дойде полиция и всички се разпръснаха”, казва активистката Мириам.
Полицията просто ги гони от място на място, маха палатките и спалните чували. Прави всичко, за да ги накара да си идат сами. Не искат да ги вкарват в препълнените затвори. Да не говорим, че сред мигрантите е избухнала епидемия от туберколоза и краста.
„При заразяване пациентът трябва да бъде подложен на определен режим, той трябва да се лекува, дрехите му да се перат при определена температура, спалният му чувал също”, казва Набил.
Местните власти обещаха да прочистят парка от неканените гости. Те поканиха делегация от Судан, която е прибрала своите сънародници у дома. Между другото, отчитайки неспиращият поток, идващ през Либия, ефектът от тази мярка ще се окаже само временен.
Източник: БЛИЦ

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!