Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Канят Борисов за кмет на Ню Йорк?! Горещи подробности!

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

"Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!"

След култовото интервю на премиера в понеделник, което наистина разтърси България, тръгнаха десетки, даже хиляди анализи по медиите, а заедно с тях и вицове.

В това отношение ТОЙ явно прилича на учителя си Тодор Живков. Сам пуска или сътворява вицове за себе си, а после брои тези, които ги разказват и досието им набъбва.

Но как да не ти набъбне досието, та направо даже и да се пръсне, когато чуваш това:

„Няма ден, няма миг, няма нощ – работим денонощно. Работим, даже много добре работим за България”. Народът си представи премиера как вече девет години няма миг покой, сън не е спал, мачле не е ритал, един тенис не е изиграл, една рибка не е уловил, да не говорим изял, и работи ли, работи…Как да не го ожалиш, как да не се преклониш пред такава всеотдайност и трудолюбие!

И накрая как да не те напуши на смях, като пред очите ти се нижат снимки – премиерът печели турнир по тенис, премиерът лови риба, премиерът вкарва гол, премиерът гол до кръста, но да не мислите, че му е лесно? През това време той мисли за България!

Оказа се, че не само за България, но и за САЩ!

„Вижте в Щатите какво става. Трепят се  непрекъснато по улиците. Страшно е… И нито една шахта  не работи, не поема вода и стават наводнения. Там не трябва да остане нито един кмет! Защото не си е  свършил работата! У нас  шахтите работят, а там не!” – заяви в национален ефир Борисов, а заключенията му отекнаха чак зад Океана.

Говори се, че американците силно са се засрамили и поне в стотина града са направили инициативни комитети, които го канят  за кмет. Даже и в Ню Йорк!

На тях вече им писнало от тези запушени шахти и търсят някой да ги отпуши. А по-добър управленец в света няма. Той е пожарникар, значи разбира от шахти. Ще ги отпуши до една и наводнения няма да има.

Той е Рамбо и ще се справи и с престъпността. По улиците няма да се трепят непрекъснато! В училища, в офиси, в университети, по маратони – също! Ще въведе железен ред с твърда ръка. А че не знае английски, е бял кахър. Ще издава заповедите си по Фейсбук!

А ако не приеме, то има идея американските кметове да идват на обучение в България, преди да застъпят на длъжност.

Борисов ще им даде малко наставления, ще сподели опит и ще се снима с тях. А те ще закачат снимката в кабинетите си и който и да било водопроводчик или престъпник я види, моментално ще си свие перките. Едните ще си отпушат шахтите, другите ще хвърлят оръжието и ще идат на църква. Или в краен случай ще се запишат в Корпуса на мира!

И американските граждани ще заживеят щастливо, досущ като българите.

Skandalno.net 

Звучи чудесно, нали? 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!