Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отвързаният страж на ГЕРБ Антон Тодоров: Президентът Радев е ”Г-н Лъжа”

Президентът не е приятел на истината. Това каза депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и показа в ефир куп документи за позицията и опорните точки на президента Румен Радев като командир на ВВС за закупуването на нови изтребители и по-конкретно на шведския Грипен. ””Не казвам, че Радев е лобирал за Грипен.”, уточни все пак той. Антон Тодор размаха документ с мнение на Радев за шведския изтребител.  Такова становище той дал на бившия премиер Орешарски.  Тодоров нарече държавния глава "Г-н Лъжа" и посочи, че рейтингът му е паднал от 74 на 54%.

 Този човек руши институцията президентство със своето празно говорене. Радев не е приятел на истината. Освен г-жа Лъжа, вече имаме и г-н Лъжа. Този човек говори едно, мисли друго, прави трето и се случва четвърто, разгневи се Тодоров.

Тодоров припомни, че съветник на президента няма достъп до класифицирана информация и че друг негов съветник обича да се облича в хитлеристки дрехи. "Съсредоточете се върху Президент-гейт.", посъветва той водещия на bTV.

Антон Тодоров обяви, че в ГЕРБ имало стражи и той, както и Тома Биков и Спас Гърневски били стражите, които като ги отвържат, ставало...

Водещият Антон Хекиян не посмя или му е наредено да не зададе въпрос на Тодоров относно изречените лъжи от Бойко Борисов в понеделнишкото интервю за бТВ.

https://frognews.bg/novini/uefa-2017-09-17-7.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!