Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Неотдавна другарят Борисов се закани на товариш Путин, че ако руски самолети се приближат към американската крепост "България", ще събира трупове на руски пилоти в Черно море

Да си припомним, че неотдавна другарят Борисов се закани на товариш Путин, че ако руски самолети се приближат към американската крепост "България", ще събира трупове на руски пилоти в Черно море. Междувременно благодари на същия този Путин, че бил спасил туристическия сезон и веднага отново му размаха пръст, че ако стане военен конфликт българският народ ще се бие срещу руснаците, защото сме имали договорен ангажимент към НАТО. Кой точно е поел ангажимент за подобен апокалипсис, не става толкова ясно! Не стана ясно и дали това изказване е политическа теза или предменструационни Радини вълнения на един почти мъж!?
Дотук добре! Бойко е вече пръв вербален натовски герой от френската антифашистка съпротива тип "Ало, ало". Маде ин ЮСА! Нашият политически пират освен, че направи заявката да командва цели шест месеца ЕС, но и настоява да бъде острие на копието срещу лошия Путин.

Тук е времето да припомня и поведението на един друг другар, Плевнелиев, който пет години воюва с Путин без той да разбере, но това е твърде сложен психиатричен разговор. Винаги в България има по един политически биткаджия-шмекер, готов да размени на мига по една ядрена ракета с Русия! И всичко това, докато му е позволено да краде безнаказано.
Сега проблемът ни от политически се превърна в медицински. На ход са психиатрите-профилактици, депресираните аналитици и добре платените политически експерти, до един на хранилка към политически централи и забити в лицето ви по всички телевизии. Обективност!? Точно колкото имаше и по времето на разюзданите комунисти, чиито полуграмотни партийни секретари обсебваха видимата и невидима страна на живота ни. Днес сме сапунисани с ароматизиран турски сапун, а преди ни търкаха с калъп от разтопена свинска лой. Днес и преди, все едни и същи лицемерни копелета...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!