Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бургаският общинар от БСП с Ролс Ройса: Не съм богат, само обичам хубавите вещи

Не мога да разбера Нинова, толкова много съм помагал на партията!

Общинският съветник от Бургас Бенчо Бенчев, който отиде с Ролс Ройса си на празника 6-и септември, заяви, че не бил богат. Пред "Часът на Милен Цветков" той каза, че хората му завиждали и затова е станал център на вниманието.

"Не съм богат. Средно богат съм. Колата ми не струва 700 000 лв., както пишат", каза Бенчев. На въпрос на Цветков, защо точно на Съединението е решил да се вози със скъпия автомобил, той отговори, че е на 75 години и не отивало да пътува с градския транспорт. "Като гледам, вие младеете и можехте да отидете пеша, защото хората не харесват подобни демонстрации", контрира Цветков.

Бенчев отговори, че имал здравословни проблеми, заради които му се налагало да пътува с кола. Той нямаше обяснение защо лидерката на БСП, от която е представител, се разграничи от него и заяви, че не го познава. "Много съм помагал на БСП през годините. Давал съм пари, колкото позволява законът", коментира Бенчев кариерата си. "Обичам да си купувам скъпи вещи. Ако утре беше 6-и септември, пак щях да отида с една от колите си на Съединението. Няма да съм лицемер", каза още бизнесменът.

http://www.faktor.bg/bg/articles/obshtinaryat-s-rols-roysa-ne-sam-bogat-samo-obicham-da-si-kupuvam-hubavi-veshti 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!