Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистите с истерична позиция след интервюто на Борисов: Враг са ни ЕС и НАТО

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

@ Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?
@ Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
@ Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Съюзът на комунистите и Движение "Че Гевара" излезе с истерична позиция непосредствено след пространното интервю на премиера Бойко Борисов по Би Ти Ви. В нея те заявяват: "Русия не ни е враг. Враг са ни ЕС и НАТО" в отговор на изявлението на Борисов, че "ако стане война, руските ракети са насочени към България".

Според тъмночервените докладът на правителството за състоянието на националната сигурност за 2016 година, в който се посочва, че Русия представлява заплаха за националната ни сигурност и за стабилността на Балканите и в Европа, е "изпитание пред честта на българския народ". А
членството на България в НАТО и ЕС превръща българския народ в жертва на геополитическите интереси на шайка политикани, играещи си с властта в България.

"Докладът е ужасно безумен, но още по-ненормален е опитът на управляващите да вземат страна в спора на великите сили. България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", заявяват от двете организации.

Ето какво още пишат в декларацията си движение "Че Гевара" и Съюзът на комунистите:

"Записаното в доклада е груба грешка и по най-бързия начин този доклад трябва да бъде отхвърлен!

За Съюза на комунистите в България и Движение „Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти!

Ние, българските комунисти, отказваме да припознаем Русия за свой враг и категорично отхвърляме опитите на политическата класа да ни налага избора да се бием на страната на НАТО и ЕС при евентуален военен конфликт с Русия!

Не, госпожи и господа капиталистически предатели – НИЕ НЯМА ДА СЕ БИЕМ ЗА НАТО!

Ние имаме своята горда памет и избираме да спазим историческия завет на нашите предшественици – да бъдем заедно с братския руски народ във вековете!

ВЪН ОТ НАТО И ЕС!

Да живее българският народ!

Да живее бъдеща социалистическа НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Павел Иванов
Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара"

http://www.faktor.bg/bg/articles/komunistite-s-isterichna-pozitsiya-sled-intervyuto-na-borisov-vrag-sa-ni-es-i-nato

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!