Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марешки: Борисов и прасенцата му в партийната кочина преядоха с луканка! Сезираме прокуратурата!

Хора, които са оставени да вегетират със 150 лв. пенсия няма как да отидат в София и да протестират.

Безработни и бедни също. Тези хора са тотално смачкани и обезверени. През всички години те са лъгани много. Това беше   основната цел на политическата класа и тя си я постигна. Когато смачкаш един народ, той не протестира. Бедността е болест. У нас се оказва и че е заразна и неизлечима болест. Хора без пари и без дух, лъгани и мачкани, няма как да протестират, те са се примирили.

Това каза зам.-председателят на парламента Веселин Марешкипо БТВ.

В малките общини се насажда такъв страх, местни управници толкова жестоко мародерстват, че народът отива да гласува под строй за когото му наредят. А то е ясно за кого му нареждат. Хората отчаяно и изплашено гласуват за палачите си.

Брутално е. Ако не гласуваш, ти отнемат дребните социални помощи, възможността да метеш улиците по някоя програма, обричат те на глад. Даже хората започват да те гледат обвинително, че ще отнемеш малкото придобивки на селцето, или градчето.

Много е тежко. Слушам какво ми говорят хората и се ужасявам, каза Марешки. За каква стабилност може да става дума, когато джобовете им са празни и не могат да пратят децата си на училище?

Те направиха опит за протест. На президентските избори. Гласуваха за мен, за Радев, за промяната. И срещу ГЕРБ.  Да не ми обясняват управляващите, че някой ги обича много. Просто отново упражниха натиск върху хората, купиха си 300 хиляди цигански гласа и пак яхнаха България. 

В книгата „Шайката” на Антон Тодоров, която наскоро прочетох, са описани като престъпници Бойко, Росен, Цецо и Лиляна. Там е казано ясно, че те ни повлякоха към дъното и ни удавиха. Цитирам: „Работеха и живееха като шайка, занимаваха се с рекет, доноси и контрабанда.

Ние сезираме главният прокурор и искаме да се произнесе  истината ли е казал Антон Тодоров, или е  фалшифицирал документи, което го прави  престъпник. Едно от двете е вярно. Или те са мафия, или Тодоров лъже.

Не искам да коментирам каква е истината. Хората я знаят. Но настоявам Цацаров да се произнесе и веднъж завинаги да стане ясно бандити ли я управляват тази държава, те ли колят и бесят навсякъде, дори в медиите, или авторът си измисля.

Колкото до далаверите, нека Борисов да не се прави на ощипана мома. Да излезе и да каже кой изяде суджука. Той знае, категоричен е Марешки.

Знае, но ще каже ли?

И Цацаров ще посмее ли?

Това е въпросът!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!