Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МВР с пареща версия! Отвлекли Адриан, за да… свалят Борисов от власт!

С огромно и искрено извинение към читателите ни, им поднасяме за размисъл поредната новина, която разтърси медийното пространство и успя да шашне дори нас.

Похищението на  Адриан Златков било  с… политическа цел. Не, спокойно, няма да става депутат и не членува в нито една партия, но това е  една от сериозните версии, по които в момента работят разследващите. Новината е на сайта ПИК, а те пък цитират тъкмо два независима източника. Единият – от МВР, вторият – от Народното събрание. Без имената им, разбира се. Източниците надлежно се крият, защото я ги има, я не, пък и информатор се пази в края на краищата…

Целта на отвличането не била само да се  получи някакъв си  откуп, а  много по-сериозна – дестабилизация на цялата държава и да падне кабинета на Бойко Борисов, който пък цитираме: „през последните месеци отбеляза големи  успехи на международната политическа арена и силно  укрепи авторитета на България, превръщайки я в сериозен европейски играч.

Това се сторило много опасно за някои хора /незнайно кои/ и те решили да разклатят държавата и да мушнат трън в копитото на коня на  Винету.

Отвличането направо е копи-пейст с това на сина на Румен Гунински през есента на 2009 г., разкрива сайтът. И допълва, че тогава течали  първите месеци от управлението на първото правителство на Бащицата. И също искали да го изклатят.

Стига се и по-далеч. Винаги, когато Борисов е във възхода си,  мозъчният център на враговете му се задейства и той започва да върши тежки престъпления.  Целта и тогава, и сега била  – хаос и удар  по министър-председателя.

От ПИК твърдят, че не са важни  изпълнители на отвличането, а да се открие кой е организаторът и какви са му крайните цели. Това казал единият  източник. И допълнил, че всичко има връзка и с протеста, който бе организиран във Фейсбук на 11 септември и си остана само в социалната мрежа.

„Всичко е общ сценарий, възможно е той да  е подклаждан, както от България, така  и от чужбина“, смята експертът. И понеже протестът се провалил, отвлекли Адриан.

А стига бе, както казва Зуекът.

Поне да беше  съвпаднало по време. Логично е, ако протестът се провали, тогава да отвлекат младежа и престъпността да се активира. А то се случи обратното…

Ама кой ти изчислява дати.

Пак с огромно извинение към читателите, ще ги помолим да не вършат следните неща.

Да не крадат кокошки!

Да не мрънкат, че са безработни!

Пенсионерите да не реват, че нямат пари!

Пожарникарите да не издават, че нямат униформи, а някой им продал канадските дарения.

Всички групово да не скимтят, че са им високи сметките за парното и тока, че ядат отровни храни, а в болниците не им се обръща внимание.

Изобщо да кротуват, защото дори да кихнат, ще излезе, че клатят правителството.

А народът и по-точно управляващите, не искат такова нещо нали?

Клатенето също се забранява.

С извинение.

До второ нараждане!

Нали?…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!