Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държава – гротеска! Да ти отвлекат сина, да отидеш в дома на премиера, където имало „щаб“, да не намерят нито поръчител, нито кинти, и да му благодариш със сълзи на очи…

Тони Златков, баща на отвлечения Адриан Златков:

„….Искам да благодаря на полицаите за цялото съчувствие и съдействие, което получихме. Много ми се издигнаха в очите, противно на това което се говори. Искам да благодаря на г-н Бойко Борисов, който късно вечерта ме покани в дома си, за да се запознае с целия случай, моя бизнес и всички ситуации около отвличаните. Там видях един сформиран, много сериозен щаб от висши полицаи, като съм му безкрайно благодарен, тъй като смятам, че ние сме едни средни хора, а той обърна внимание на всичко това„, заяви почти със сълзи на очи Златков. Той разказа, че премиерът чисто бащински е изразил съчувствие за тази ситуация и го уверил, че ще се направи всичко възможно.“

Чувате ли за какво безумие иде реч? „Щаб“ в „дома на премиера“! Не в службите, не в МВР, а в „дома на премиера“!

Да ти отвлекат синът, да отидеш „в дома“/!!!!/ на премиера, където имало „много сериозен щаб“, да НЕ НАМЕРЯТ НИТО ПОРЪЧИТЕЛ, НИТО КИНТИ, и със сълзи на очи да благодариш на същия тоя премиер, защото „бащински изразил съчувствие за тази ситуация“?!

За к’во благодариш, бе? Или тайна, майна, омерта.

Това не е държава, а ГРОТЕСКА!

Толкова.

Afera.bg


Бойко Борисов направил оперативен щаб в къщата си в Банкя, след отвличането на Адриан, и се обадил на баща му, за да изрази съчувствие, ни информира днешната преса.

Покъртителна история, дами и господа. Причинителят на институционалното безсилие се обажда на жертвата на управлението си и му ‘съчувства’. Вече е просто тъжно да си българин.

Георги Дренчев


Борисов играе двойно за отвличането, вярва си, че успива “Наглите” 2. Тони Златков врътнал МВР на караминьол с “Бойко”

“Тони Златков, баща на отвлечения Адриан, за който беше платен откуп, отказва да съдейства на полицията с информация, твърдят източници от разследването”, пишат агенции.

Как звучи само? Тони Златков извръткал МВР на караминьол – няма “външно”, няма СРС-та, няма договорки, вервайте. Операция “Успиване”?!

И, о, каква изненадка – Алексей Петров прогърмява в “24 часа”, че щял бил да чака Бойко Найденов, когото привидя като “мозъка на “Наглите”, в съда.

Тони Златков, бащата на отвлечения Адриан, отказал да сътрудничи на МВР и по тази причина не било установено къде бил оставен откупът. При това на два пъти, ти да видиш.

Ако това е факт, няма какво да се каже за службите – пълна порнография. В същото време източници от обкръжението на Бойко Борисов твърдят, че бил бесен – отвличането му развалило пиара с Емануел Макрон.

Ченгета, запознати с отвличанията още от времето на Мето Илиенски, Бай Миле и Венци Стефанов, твърдят, че “Бойко се опитва да успи босовете на отвлеклите Адриан. Боко вярва, че това е под индиго с дърпането на Румен Гунински и че му скачат същите босове”.

Междувременно вътрешният министър Валентин Радев отказва да каже дали МВР е работило заедно със семейството по време на преговорите. Младен Маринов, главен секретар на МВР, отсъства от Картинката. Защо? Да не би да се сеща за Мето?

В същото време Алексей Петров “похвали” службите също така успиващо – по подразбиране. Защо ли “публиката” чака поредния мач с договорки в продълженията между него и “Бойко”?!

Бултаймс

https://bultimes.com/%d0%94%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%93%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%94%d0%b0-%d1%82%d0%b8-%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d1%81%d0%b8%d0%bd/

http://onovini.com/2017/09/%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B8%D0%BD/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!