Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Академик Петър Иванов: Протестът е карнавал на глупаците

50 000 щяха да са протестиращите, но дали имаше и 50 на вчерашния протест? Той е поръчан протест. Министър-председателката беше облечена като индийска булка. Има спонтанни и режисирани протести. Изобилието на протестите в България е потресаващо. Това каза академик проф. Петър Иванов пред Люба Кулезич по БиАйТи.
В България има протести срещу всичко. Все ще има някой, който да е недоволен. Броят на протестите са свързани с машинации от политическо естество.  Съотношението на режисирани към спонтанни протести е  81 срещу 18. Това е покъртително. Кое не е покъртително-ние сме  най-корумпирани, на-неграмотни, най-нещастни, с най-голяма смъртност. Тези протести ми прилича на средновековен празник на глупаците. Карнавал.  Какво е това-да отиват хора с калпаци и черешово топче.

Протестите не са забавление. У нас приличат на площадно забавление и имат медицинска фиксация. Много участници са с комплекси, снемат вътрешното си напрежение. Изливат натрупан гняв. След това се прибират весели, спокойни. Терапия е това. Управляващите, Бойко Борисов, Прокопиев, политици, комунисти, американски фондации, Путин, мафията, ДПС, Хелзинския комитет поръчват протестите. С протести нищо не става, но няма да кажа как става.

https://frognews.bg/novini/akademik-petar-ivanov-protestat-karnaval-glupatsite.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!