Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Людмил Георгиев: За 500 години ТУРСКО РОБСТВО България с прираст 3 милиона души, за 26 ”демонкрация” — 3 милиона прокудени. Целият ”политически елит” — на НАРОДЕН СЪД!

на фона на безпрецедентния за цялата ни история катаклизъм – за 26 години страната ни намаля от близо 9 милиона до около 6 милиона български граждани.

С други думи, за тези години около 3 милиона души напуснаха България, а само за справка трябва да припомня, че в началото на загубата на българската държавност в рамките на Османската империя българите са били около милион и триста хиляди, докато в края са наброявали над четири милиона и двеста хиляди?!

Иначе казано – за 500 години под „турско робство“ България има прираст от около 3 милиона души, а само за 26 години българската „демокрация“ прокуди 3 милиона български граждани извън пределите на Родината?! Категоричен съм, че само тази статистика е достатъчна, за да бъде изправен пред бъдещ Народен съд целият този „политически елит“ – не само съден, но и подходящо /чрез разстрел или обесване/ осъден!

Същият този „български политически елит“, за когото българският народ не е народ, а избирател, за когото политиката означава само власт, за когото разделението между българските граждани на „свои“ и „чужди“ избиратели е отправната точка както на „политическите“ действия, така и на „политическото“ говорене!

Не знам за вас, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, но лично аз се срамувам от този български „политически елит“! Срамувам се, защото и „леви“, и „десни“ се отнасят към всички вас като към безпросветно и безмозъчно стадо овце, от които се иска да бъдат само избиратели, да гласуват за техните кандидати, но никога да не се превърнете в реални граждани!…

Вижте какво, скъпи ми сънародници, днешна Русия няма нищо общо с „лявото“, още по-малко с имперските амбиции за световна хегемония на Западната цивилизация и нейния съвременен лидер – САЩ, които отдавна нямат нищо общо с християнството! Днешна Русия е най-консервативната християнска, но и най-важното – православна държава, в която християнските, а не измислените „евроатлантически“ ценности, са фундаментът, на който се крепи съвременното руско общество! Можете ли да си представите, уважаеми, че българската идентичност може да се възпроизвежда гарантирано извън общите ни устои с Русия и руския народ, а именно кирилицата и православието?!

Илюзия е, драги, огромна илюзия е да смятате, че нашата собствена идентичност и нейното бъдеще могат да бъдат гарантирани от САЩ, НАТО и Европейския съюз – помнете ми думата!…

Проф. Людмил Георгиев afera.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!