Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отвори се кутията на Пандора!

Със задействането на закона „Магнитски“ от банкера беглец Цветан Василев срещу най-силните в момента властови лица, като главния прокурор Сотир Цацааров и депутата от ДПС Делян Пеевски, се отвори кутията на Пандора.

На всички ни е ясно, че казусът ще отиде и отвъд, където ние като граждани подозираме нелицеприятни разкрития и за почетния председател на ДПС Ахмед Доган, много политици от ДПС, а може би и от БСП, като се стигне чак до премиера Бойко Борисов. Да, много е възможно, предстои да видим.

И докато участниците в най-голямя обир на века за пет милиарда от КТБ като единствен шанс ще се опитат да се спасяват поединично, то на много други им дойде кураж да си търсят правата през „Магнитски“.

В България има много пострадали граждани, рекетирани, мачкани и ограбвани през последните години. Досега никoй не виждаше шанс да получи възмездие за държавните и институционални престъпления спрямо тях. Срещу някои са ползвани иструменти като държавни институции за тормоз и унищожение, не само финансово, но и психически, като силовите министерства и НАП, които св водят най-поръчковите средства на властта.

Вече асоциации на гражданите, други банкери, бизнесмени, артисти и неудобни бивши служители ще искат да си търсят правата през закона „Магнитски“. Дори по случая КТБ ще излязат много нови свидетели, които досега ги е било страх. За закона „Магнитски“ е осигурена работа от България поне за десет години напред.

Кутията на Пандора се отвори и може би ще наблюдаваме за пръв път внасянето на някаква справедливост в България!

http://www.alarmanews.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!