Следвайте "Буднаера" в Телеграм

А ако това стане тук?

Може и да не сте разбрали, ама "Ислямска Държава" вече стъпии във Филипините (точно след като тамошния президент тегли една майна на САЩ) ............. На девет хиляди километра от столицата на Ислямска държава – Ракка (Сирия), петстотин човека от нищото превзеха двестахиляден град и обявиха началото на създаването на нов анклав на халифата!

Разговаряхме с човек напуснал района, но чиито родители и роднини са блокирани там. Той ни каза, че всички ислямисти появили се изведнъж в района са чужденци, високи и светли – филипинците в района са ниски и с доста тъмна кожа. Говори се, че са спасени с военни самолети от районите където САЩ са водили военни действия с войните на Маккейн.

- или както Путин посъветва Обама, който се похвали, че много ефективно са воювали с терористите, казвайки му, че знае, но не трябва да се биете с тях, а срещу тях.

Доналд Тръмп нееднократно посочваше ролята на САЩ в създаването на терор по света

Та нали така осъществиха и терористичния акт наречен Великата октомврийска социалистическа революция

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

@ Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"
@ "Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Свободният живот бе рязко изтръгнат от град с численост на Бургас, а по улиците започнаха да патрулират мъже с оръжия, облечени в черно.

Полицейските управления, армейски подразделения и складове с оръжия бяха безпроблемно превзети, съпротивляващите се сили на реда бяха избити, а останалите полицаи и военни напуснаха рамките на града в панически бяг. Така падна свободата. Бързо и безкомпромисно. За няколко дни! Живущите в града станаха заложници в собствените си домове, тези, които се съпротивляваха бяха безмилостно екзекутирани, а шеф на полицейско управление бе дори демонстративно обезглавен. Не бяха пощадени и много от неверниците – християни. Арестите и затворите бяха превзети, а задържаните вътре престъпници – освободени. Само на 24 Май бяха убити повече от 75 полицаи и военни. Бяха опожарени и осквернени църкви и параклиси, а монасите бяха взети като заложници. Това бе новата кървава реалност за филипинския Бургас. И пак повтарям – само за няколко дни! Очаквано моментално армията беше вдигната на крак и целият държавен апарат заработи, за да си върне контрола над града. Специални отряди, хиляди военни, леки танкове, самолети бомбардировачи, хеликоптери, бронетранспортьори влязоха в истинска война, която продължава дори в момента.


А резултатът след три седмици битка? – Стотици загинали, сто хиляди бежанци напуснали града по всевъзможни начини и обширна територия, която все още се контролира от Ислямска държава. Терористите умело минират ключови пътища в града, поставят снайперски позиции, използват части от населението като жив щит и правят задачата на филипинската армия невъзможна, без да се избегне тежко кръвопролитие.

И сега моментът за въпросната червена лампичка мили Българи. А ако това стане тук? Ако една сутрин се събудите и 500 фанатизирани човека решат, че искат тук, отново на хиляди километри от Ракка да създадат нова територия на Ислямска държава? Защото повярвайте, не е никак невъзможно и с нашата гъстота на населението и географията на южната ни граница 500 човека могат да превземат не един Български град, а цяла област. Реалността показва:

- Границата ни е разграден двор. Всеки влиза и излиза както си иска. Няма никакъв контрол, а корупцията с трафика на бежанци показва, че всеки, дори най-закоравелият джихадист може да съществува необезпокояван на наша територия.

- Нямаме армия като численост, нямаме въоръжение, нямаме опит. Филипинската армия, която от години прави операции срещу крайни групировки като Мауте не може да се справи с терористите, камо ли ние.

- И най-важното: Имаме открити и доказани данни, за съществуването на ислямски екстремизъм на наша територия! В България има хора като Ахмед Муса Ахмед, които открито проповядват да се избиват неверници, а държавата видимо отказва или не може да се справи с тях. Има махали като в Пазарджик, където открито се проповядва ЗА Ислямска държава, където Българин спокойно не може да влезе и само Онзи горе знае какво се случва вътре.

Това е реалността, Българи! Молете се да не изтеглим късата клечка, защото видимо никой от онези с костюмчетата не се интересува как и защо трябва да се работи срещу предотвратяването на подобни евентуални събития. Защото случи ли се нещо такова, ще ни хване крайно изненадани и повярвайте – няма да имаме шанс да се подготвим в движение. A разстоянието от Сирия и Ирак до България е доста по-кратко от това до Филипините. И така...

Марави е най-големият град на остров Минданао, Филипините и е столица на провинция Манао дел Сур (Manao del Sur).

Станислав Минчев

http://www.lentata.com/page_9586.html

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"

@ Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа
@ Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)
@ Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)
@ Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки
@ Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

@ Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма” 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!