Следвайте "Буднаера" в Телеграм

5 бона заплата дава бг фирма за да продавате оръжие на Близкия изток

Тиери Мейсън: Бойко Борисов доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ

В името на исляма: Те ни ловат, ние пак ще продаваме

Странна обява се появи в един от най-големите сайтове у нас за набиране на работници. Пусната е от най-голямата оръжейна фирма в страната – „Арсенал“ АД. От обявата става ясно, че най-старото предприятие от отбранителната индустрия в България иска да назначи работници на пълен работен ден, на постоянна работа и заплата от 2000 до 5000 лева.

арсеналcdc679bebbe282e170ab6fe0dca8445e

Примамливите условия започват да звучат още по-интригуващо, когато по-нататък става ясно, че работата е подходяща за кандидати с малък или без опит. Най-странното обаче е, че цялата обява е публикувана на… арабски. Експерт по арабистика разчете йероглифите. И така…стана ясно, че кандидатите, които може да нямат никакъв опит и бъдат одобрени за работните места, ще работят в Близкия изток, ще отговарят за сделки за милиони евро в сферата на отбраната и въздушната отбрана.

Те ще трябва да контактуват с официални учреждения и частни дружества, които работят в сферата на оръжейната индустрия. Задачата им ще бъде търсене на нови клиенти и сключване на нови сделки в търговията с оръжия. Освен това ще трябва да осъществяват контрол и наблюдение върху протичащи вече сделки.

Единственото изискване към кандидатите, освен очевидното – да знаят арабски и английски – е да бъдат информирани за културата, историята и процесите, които текат в Близкия изток. За това към заплатата от „Арсенал“ им обещават и допълнително възнаграждение плюс осигуровки върху целия размер на заплатата. Източник: Trafficnews.bg https://www.blitz.bg/ikonomika/dozhivyakhme-bg-predpriyatie-dava-5-bona-zaplata-na-mesets-dori-i-na-khora-bez-stazh-tryabva-samo-da-znayat_news540172.html

http://onovini.com/ 

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности!

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел

Какво бъдеще е планувал европейският елит за Европа? Вижте сами: Ислямът в Испания и Белгия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!