Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел –Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"

Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"

Изумителна история от свещеник йезуит на име Алберто Ривера, който е имал достъп до секретни документи. Той е научил тази история от секретни брифинги във Ватикана, докато бил там свещеник йезуит, под клетва да не издава никакви тайни от такива секретни документи. Тайните му били разкрити от йезуитския кардинал Августин Беа, чрез тези документи.

Кардинал Беа му обяснил как отчаяно римокатолиците са искали да превземат Ерусалим за свой град на своята религия. Поради своята религиозна история и стратегическа позиция Светия град се счита за безценна съкровищница. за да направят Ерусалим римокатолически град е трябвало да бъде разработена схема, пише сайтът worldtruth.tv.

Едно важно разкритие от йезуит за това как Ватикана създаде Исляма и с каква цел
– Древен Рим

Като средство за изпълнението й са били избрани децата на Исмаил, син на Авраам. Бедните араби станали жертва на един от най-хитрите планове на силите на мрака, създаван някога. Ранните християни са се оттеглили навсякъде да разнасят Евангелието, за да може всеки, който повярва в името на Исус да бъде спасен за вечността. Те са срещали тежка опозиция както от евреите, така и от властта на Рим, които са преследвали християните, за да се спре разпространението на тяхната религия.

Евреите са се разбунтували срещу Рим и през 70 година въстанието било потушено много жестоко, а храмът на Соломон бил унищожен от римляните в изпълнение на пророчеството на Исус за него в Евангелието от Матей глава 24 стих 2. На неговото място днес се издига светилището Куполът на Скалата, близо до джамията Ал-Акса, който е едно от светите места на Исляма.

По ония времена Рим се тресе от радикални промени. Корупция, алчност, апатия, извращения и бунт са разяждали Римската империя и това е помогнало за нейното рухване. Преследването срещу християните е безполезно, тъй като те отдавали живота си за Христовото благовестие.

Единственият начин, по който Сатана можеше да спре разпространението на истинското Христово учение е да създаде фалшива християнска религия, за да спре делата на Бог, за спасение на човечеството. И така те са решили да превърнат Рим в център на новата фалшива християнска религия. Религията на Древен Рим е заимствана от Вавилон и те са направили лека козметика на фасадата й. Това е станало постепенно, а не за една нощ, казва кардинал Беа, а е започнало със създаването на писанията на ”църковните отци” в началото. Така чрез техните писания, католиците оформили една нова религия. Статуята на езическия бог Юпитер в Рим са нарекли на Свети Петър, а статуята на Венера са я променили на Дева Мария.
image
За свой център те са избрали един от седемте хълма на Рим, наречен “Vaticanus”, който е бил място на езическо поклонение и е имало храм на бог Янус, на който са принасяли жертви. Според римската религия бог Янус е бил с 2 лица, много подходящо за двуличието на римокатолицизма. На неговото име е наречен и първия месец от годината – януари. 
image
Култовете към римските езически богове са прехвърлени с нови имена към новосъздадената християнска религия.

Така е създадена Ватикана в изпълнение на пророчеството на Исус, дадено на апостол Йоан в книгата Откровение глава 17 стихове от 5 до 9 и точно в стих 9, в който се казва, че майката на блудниците и гнусотиите на земята Вавилон, седи на 7 хълма. Както това е разтълкувано още от реформаторите през Средновековието, блудницата седяща на седемте хълма е Католическата църква и нейният престол е във Ватикана, намиращ се на един от седемте хълма на Рим.

image

Римокатолиците решили да създадат нова религия, която да унищожава и преследва истинските християни и евреите и за тази цел им е трябвало харизматична личност, която да я създаде. И така те намират за подходящ Мохамед и изпълняват плановете си, но не става винаги така както те очакват.

Една от тайните на Ватикана е прикриването в католическата църква на култ от сатанисти още от древния Рим

image

Една шепа семейства от времето на първия век преди Христа са заемали длъжност като свещеници (жреци) на езическата римска религия по ония времена и то не обикновени свещеници с нисък ранг, а били известни с титлата „първосвещеници”.
image
След узаконяване на християнството те се внедрили постепенно в редиците на тогавашната християнска църква и така в църквата са навлезнали не обикновени хора от старата Римска империя, а точно някогашните свещеници на езическата им религия, които извършвали демонично поклонение, пише сайтът worldtruth.tv.
image

Този древен култ се е пренесъл в християнството като култ на кръвожадни сатанисти, които са участвали в пренасянето на деца в жертва и са изгаряли живи хора с прогресивно мислене от 11-ия век след Христа, и са подтиквали своите нисши свещеници към демонично поклонение и абсолютно безбрачие.

image

Те са пазели ревностно езическото наследство и правото да жертват хората на демонични богове, свещениците са били прогонвани от Рим не веднъж, заедно със затварянето на храма във Ватикана.

Въпреки това по време на най-бурните периоди в историята на Римската империя след падането на Рим и в центъра на империята, езическите свещеници поемат ролята на общностни лидери в Рим и през повече от един период, открито са се връщали към своите езически практики на пренасяне на деца в жертва, канибализъм и демонично поклонение едва годините 590-752, 847-872 и дори до 896, 1057  след Христа.

КРЪСТОНОСТНИТЕ ПОХОДИ СА ПУБЛИЧНА ФОРМА НА ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ ПРОВОКИРАНИ И ЗАПОВЯДАНИ ОТ РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА.

  СЕГА ОТГОВОРЪТ Е ДЖИХАД НА ТЯХНОТО ОТРОЧЕ ИСЛЯМ.

! НО ТОВА СИ Е РИМОКАТОЛИЧЕСКА ПОЛИТИКА И РЕЛИГИЯ.

! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ МОХАМЕД Е БИЛ  НЕГРАМОТЕН. БРАТОВЧЕДКА НА ПЪРВАТА МУ СЪПРУГА Е БИЛА МОНАХИНЯ В КАТОЛИЧЕСКИ МАНАСТИР, В КОЙТО САМАТА ТЯ Е БИЛА ЧЕСТА ГОСТЕНКА.

Когато Мухамед е на 12 год., пътува заедно с чичо си по търговия до Сирия. Близо до Басра минават покрай обиталището на християнски отшелник на име Бахира, който пожелава да се срещне с керванджиите, за да им каже, че с тях пътува бъдещ пророк. През 595 г./НИЩО НОВО ЗА ВЕРБОВКАТА.../

Мухаммед се връща в Мека и става пастир. По онова време родът на пророка има финансови затруднения и затова той започва работа като керванджия забогатата вдовица Хадиджа (или Хатиджа натурски), наследила 2 съпрузи. Тя е толкова впечатлена от качествата на Мохамед, че му поисква ръката.

    Около 610 г. Мохамед започва да се уединява в пещерата Хира на планината Нур в околностите на Мека по време на месец Рамадан. Там той пости и се отдава на молитви. Една нощ е посетен от архангел Гавраил (Джибрил), /СИГУРНО СЕ СЕЩАТЕ ЗА БИБЛЕСКИЯTАРАХАНГЕЛ МИХАИЛ ВЕЧЕ...ПО ТОВА ВРЕМЕ БИБЛИЯТА Е ОТДАВНА НАПИСАНА...ИЗМИНАЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 500години./                          ДЖИБРИИЛзаповядва: „Чети“ или

 „Рецитирай“. Според ислямската традиция Мохамед е неграмотен и не може да чете. Впечатлен от случката, той се връща при Хадиджа, която го признава за пророк и става първия човек, приел исляма. Скоро тя е последвана от едва 10-годишния братовчед на Мохамед  Али и близкия приятел на пророка  Абу Бакр/КОЙТО ВСЪЩНОСТ ГО НАСЛЕДЯВА И ЗАПИСВА КОРАНА С ПИСАРИ/.

 В продължение на дълги години Джибрил разкрива на пророка Божието слово - съдържанието на Корана.

 Мохамед проповядва 3 год. само на близки приятели и познати. После, към 613 г., се отдава на публични проповеди.

 Когато започва да печели привърженици, властите в Мека започват да го смятат за опасен. Мохамед се чувства застрашен и през 622 г. се преселва в град Ясриб - Медина (на около 450 километра северно от Мека), където му предлагат убежище.

Това преселение, наречено хиджра, е повратна точка в живота на пророка. От хиджрата започва мюсюлманското летоброене. В Мека той няма много последователи, но в Медина те са далеч повече и скоро добива влияние, което фактически го прави абсолютен властелин. През следващите няколко години, когато мюсюлманите бързо нарастват, се водят редица битки между Медина и Мека. Тази война завършва през 630 г. и Мохамед се завръща победоносно в Мека като завоевател.

/ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА КАТОЛИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА  етническо ПРОЧИСТВАНЕ *Разделяй и владей*./

 През останалите 2,5 год. от живота му арабските племена/живеещи  в местността Араба/  бързо се приобщават към новата религия.

  Днес виждаме и все повече ще виждаме  резултата от демоничната бомба на сатанинския – Римокатолически проект *ИСЛЯМ*. Чийто ръководител папата днес казва:

*КОРАНЪТ И БИБЛИЯТА СА ПОСЛАНИЕ НА ЕДИН БОГ...*

 image
СКОРО МЮСЮЛМАНИ, ХРИСТИЯНИ И ЕВРЕИ ТРЯБВА СЕ НАВЕДАТ ПРЕД ПАПАТА-ТОВА Е ЦЕЛТА ВСЪЩНОСТ НА САТАНА-ЛУЦИФЕР.

http://agej2.blog.bg/history/2015/10/18/iezuit-razkriva-kak-vatikana-syzdade-isliama.1400365

ЕТО ВИ И ТЕКСТ НА АНГЛИЙСКИ ПО ВЪПРОСА

How the Vatican created Islam


How the Vatican created Islam. The astonishing story from an ex-Jesuit priest, Alberto Rivera, which was told to him by Cardinal Bea while he was at the Vatican.

By Alberto Rivera | cloakanddagger.de

Article from: http://www.davidicke.com/content/view/744/48/. From "The Prophet": http://www.choosinglife.net/Islam.htm (website disabled)


"The Destruction of the Temple at Jerusalem" by Nicolas Poussin (1637)

This information came from Alberto Rivera, former Jesuit priest after his conversion to Protestant Christianity. It is excerpted from "The Prophet," published by Chick Publications, PO Box 662, Chino CA 91708. Since its publication, after several unsuccessful attempts on his life, he died suddenly from food poisoning. His testimony should not be silenced. Dr. Rivera speaks to us still ...

"What I'm going to tell you is what I learned in secret briefings in the Vatican when I was a Jesuit priest, under oath and induction. A Jesuit cardinal named Augustine Bea showed us how desperately the Roman Catholics wanted Jerusalem at the end of the third century. Because of its religious history and its strategic location, the Holy City was considered a priceless treasure. A scheme had to be developed to make Jerusalem a Roman Catholic city.

"The great untapped source of manpower that could do this job was the children of Ishmael. The poor Arabs fell victim to one of the most clever plans ever devised by the powers of darkness. Early Christians went everywhere with the gospel setting up small churches, but they met heavy opposition. Both the Jews and the Roman government persecuted the believers in Christ to stop their spread. But the Jews rebelled against Rome, and in 70 AD, Roman armies under General Titus smashed Jerusalem and destroyed the great Jewish temple which was the heart of Jewish worship...in fulfillment of Christ's prophecy in Matthew 24:2.

"On this holy placed today where the temple once stood, the Dome of the Rock Mosque stands as Islam's second most holy place. Sweeping changes were in the wind. Corruption, apathy, greed, cruelty, perversion and rebellion were eating at the Roman Empire, and it was ready to collapse. The persecution against Christians was useless as they continued to lay down their lives for the gospel of Christ.

"The only way Satan could stop this thrust was to create a counterfeit "Christian" religion to destroy the work of God. The solution was in Rome. Their religion had come from ancient Babylon and all it needed was a face-lift. This didn't happen overnight, but began in the writings of the 'early church fathers'.

"It was through their writings that a new religion would take shape. The statue of Jupiter in Rome was eventually called St. Peter, and the statue of Venus was changed to the Virgin Mary. The site chosen for its headquarters was on one of the seven hills called 'Vaticanus', the place of the diving serpent where the Satanic temple of Janus stood.

"The great counterfeit religion was Roman Catholicism, called 'Mystery, Babylon the Great, the Mother of Harlots and Abominations of the Earth'- Revelation 17:5. She was raised up to block the gospel, slaughter the believers in Christ, establish religions, create wars and make the nations drunk with the wine of her fornication as we will see.

"Three major religions have one thing in common - each has a holy place where they look for guidance. Roman Catholicism looks to the Vatican as the Holy City. The Jews look to the wailing wall in Jerusalem, and the Muslims look to Mecca as their Holy City. Each group believes that they receive certain types of blessings for the rest of their lives for visiting their holy place. In the beginning, Arab visitors would bring gifts to the 'House of God', and the keepers of the Kaaba were gracious to all who came. Some brought their idols and, not wanting to offend these people, their idols were placed inside the sanctuary. It is said that the Jews looked upon the Kaaba as an outlying tabernacle of the Lord with veneration until it became polluted with idols.


The Kaaba, Mecca. Image from: webislam.com

"In a tribal contention over a well(Zamzam) the treasure of the Kaaba and the offerings that pilgrims had given were dumped down the well and it was filled with sand - it disappeared. Many years later Adb Al-Muttalib was given visions telling him where to find the well and its treasure. He became the hero of Mecca, and he was destined to become the grandfather of Muhammad. Before this time, Augustine became the bishop of North Africa and was effective in winning Arabs to Roman Catholicism, including whole tribes. It was among these Arab converts to Catholicism that the concept of looking for an Arab prophet developed.

"Muhammad's father died from illness and sons born to great Arab families in places like Mecca were sent into the desert to be suckled and weaned and spend some of their childhood with Bedouin tribes for training and to avoid the plagues in the cities.

"After his mother and grandfather also died, Muhammad was with his uncle when a Roman Catholic monk learned of his identity and said, "Take your brother's son back to his country and guard him against the Jews, for by god, if they see him and know of him that which I know, they will construe evil against him. Great things are in store for this brother's son of yours."

"The Roman Catholic monk had fanned the flames for future Jewish persecutions at the hands of the followers of Muhammad. The Vatican desperately wanted Jerusalem because of its religious significance, but was blocked by the Jews.

"Another problem was the true Christians in North Africa who preached the gospel. Roman Catholicism was growing in power, but would not tolerate opposition. Somehow the Vatican had to create a weapon to eliminate both the Jews and the true Christian believers who refused to accept Roman Catholicism. Lookng to North Africa, they saw the multitudes of Arabs as a source of manpower to do their dirty work. Some Arabs had become Roman Catholic, and could be used in reporting information to leaders in Rome. Others were used in an underground spy network to carry out Rome's master plan to control the great multitudes of Arabs who rejected Catholicism. When 'St Augustine' appeared on the scene, he knew what was going on. His monasteries served as bases to seek out and destroy Bible manuscripts owned by the true Christians.

"The Vatican wanted to create a messiah for the Arabs, someone they could raise up as a great leader, a man with charisma whom they could train, and eventually unite all the non-Catholic Arabs behind him, creating a mighty army that would ultimately capture Jerusalem for the pope. In the Vatican briefing, Cardinal Bea told us this story:

'A wealthy Arabian lady who was a faithful follower of the pope played a tremendous part in this drama. She was a widow named Khadijah. She gave her wealth to the church and retired to a convent, but was given an assignment. She was to find a brilliant young man who could be used by the Vatican to create a new religion and become the messiah for the children of Ishmael. Khadijah had a cousin named Waraquah,, who was also a very faithful Roman Catholic and the Vatican placed him in a critical role as Muhammad's advisor. He had tremendous influence on Muhammad.

'Teachers were sent to young Muhammad and he had intensive training. Muhammad studied the works of St. Augustine which prepared him for his "great calling." The Vatican had Catholic Arabs across North Africa spread the story of a great one who was about to rise up among the people and be the chosen one of their God.

'While Muhammad was being prepared, he was told that his enemies were the Jews and that the only true Christians were Roman Catholic. He was taught that others calling themselves Christians were actually wicked impostors and should be destroyed. Many Muslims believe this.

'Muhammad began receiving "divine revelations" and his wife's Catholic cousin Waraquah helped interpret them. From this came the Koran. In the fifth year of Muhammad's mission, persecution came against his followers because they refused to worship the idols in the Kaaba.

'Muhammad instructed some of them to flee to Abysinnia where Negus, the Roman Catholic king accepted them because Muhammad's views on the virgin Mary were so close to Roman Catholic doctrine. These Muslims received protection from Catholic kings because of Muhammad's revelations.

'Muhammad later conquered Mecca and the Kaaba was cleared of idols. History proves that before Islam came into existence, the Sabeans in Arabia worshiped the moon-god who was married to the sun-god. They gave birth to three goddesses who were worshipped throughout the Arab world as "Daughters of Allah" An idol excavated at Hazor in Palestine in 1950's shows Allah sitting on a throne with the crescent moon on his chest.

'Muhammad claimed he had a vision from Allah and was told, "You are the messenger of Allah." This began his career as a prophet and he received many messages. By the time Muhammad died, the religion of Islam was exploding. The nomadic Arab tribes were joining forces in the name of Allah and his prophet, Muhammad.

'Some of Muhammad's writings were placed in the Koran, others were never published. They are now in the hands of high ranking holy men (Ayatollahs) in the Islamic faith.'

"When Cardinal Bea shared with us in the Vatican, he said, these writings are guarded because they contain information that links the Vatican to the creation of Islam. Both sides have so much information on each other, that if exposed, it could create such a scandal that it would be a disaster for both religions.

"In their "holy" book, the Koran, Christ is regarded as only a prophet. If the pope was His representative on earth, then he also must be a prophet of God. This caused the followers of Muhammad to fear and respect the pope as another "holy man."

"The pope moved quickly and issued bulls granting the Arab generals permission to invade and conquer the nations of North Africa. The Vatican helped to finance the building of these massive Islamic armies in exchange for three favors:

1. Eliminate the Jews and Christians (true believers, which they called infidels).

2. Protect the Augustinian Monks and Roman Catholics.

3. Conquer Jerusalem for "His Holiness" in the Vatican.

"As time went by, the power of Islam became tremendous - Jews and true Christians were slaughtered, and Jerusalem fell into their hands. Roman Catholics were never attacked, nor were their shrines, during this time. But when the pope asked for Jerusalem, he was surprised at their denial! The Arab generals had such military success that they could not be intimidated by the pope - nothing could stand in the way of their own plan.

"Under Waraquah's direction, Muhammad wrote that Abraham offered Ishmael as a sacrifice. The Bible says that Isaac was the sacrifice, but Muhammad removed Isaac's name and inserted Ishmael's name. As a result of this and Muhammad's vision, the faithful Muslims built a mosque, the Dome of the Rock, in Ishmael's honor on the site of the Jewish temple that was destroyed in 70 AD. This made Jerusalem the 2nd most holy place in the Islam faith. How could they give such a sacred shrine to the pope without causing a revolt?


Image from: letsgo.com

"The pope realized what they had created was out of control when he heard they were calling "His Holiness" an infidel. The Muslim generals were determined to conquer the world for Allah and now they turned toward Europe. Islamic ambassadors approached the pope and asked for papal bulls to give them permission to invade European countries.

"The Vatican was outraged; war was inevitable. Temporal power and control of the world was considered the basic right of the pope. He wouldn't think of sharing it with those whom he considered heathens.

"The pope raised up his armies and called them crusades to hold back the children of Ishmael from grabbing Catholic Europe. The crusades lasted centuries and Jerusalem slipped out of the pope's hands.

"Turkey fell and Spain and Portugal were invaded by Islamic forces. In Portugal, they called a mountain village "Fatima" in honor of Muhammad's daughter, never dreaming it would become world famous.

"Years later when the Muslim armies were poised on the islands of Sardinia and Corsica, to invade Italy, there was a serious problem. The Islamic generals realized they were too far extended. It was time for peace talks. One of the negotiators was Francis of Assisi.

"As a result, the Muslims were allowed to occupy Turkey in a "Christian" world, and the Catholics were allowed to occupy Lebanon in the Arab world. It was also agreed that the Muslims could build mosques in Catholic countries without interference as long as Roman Catholicism could flourish Arab countries.

"Cardinal Bea told us in Vatican briefings that both the Muslims and Roman Catholics agreed to block and destroy the efforts of their common enemy, Bible-believing Christianm missionaries. Through these concordats, Satan blocked the children of Ishmael from a knowledge of Scripture and the truth.

"A light control was kept on Muslims from the Ayatollah down through the Islamic priests, nuns and monks. The Vatican also engineers a campaign of hatred between the Muslim Arabs and the Jews. Before this, they had co-existed peacefully.

"The Islamic community looks on the Bible-believing missionary as a devil who brings poison to the children of Allah. This explains years of ministry in those countries with little results.

"The next plan was to control Islam. In 1910, Portugal was going Socialistic. Red flags were appearing and the Catholic Church was facing a major problem. Increasing numbers were against the church.

"The Jesuits wanted Russia involved, and the location of this vision at Fatima could play a key part in pulling Islam to the Mother Church.


Lucia de Santos, Francisco Marco and Jacinta Maro in 1917. Image from: mystae.com
"In 1917, the Virgin appeared in Fatima. "The Mother of God" was a smashing success, playing to overflow crowds. As a result, the Socialists of Portugal suffered a major defeat.

"Roman Catholics world-wide began praying for the conversion of Russia and the Jesuits invented the Novenas to Fatima which they could perform throughout North Africa, spreading good public relations to the Muslim world. The Arabs thought they were honoring the daughter of Muhammad, which is what the Jesuits wanted them to believe.

"As a result of the vision of Fatima, Pope Pius XII ordered his Nazi army to crush Russia and the Orthodox religion and make Russia Roman Catholic." A few years after he lost World war II, Pope Pius XII startled the world with his phoney dancing sun vision to keep Fatima in the news. It was great religious show biz and the world swallowed it.

"Not surprisingly, Pope Pius was the only one to see this vision. As a result, a group of followers has grown into a Blue Army world-wide, totaling millions of faithful Roman Catholics ready to die for the blessed virgin.

"But we haven't seen anything yet. The Jesuits have their Virgin Mary scheduled to appear four or five times in China, Russia, and major appearance in the U.S.

"What has this got to do with Islam? Note Bishop Sheen's
statement: "Our Lady's appearances at Fatima marked the turning point in the history of the world's 350 million Muslims. After the death of his daughter, Muhammad wrote that she "is the most holy of all women in Paradise, next to Mary."

"He believed that the Virgin Mary chose to be known as Our Lady of Fatima as a sign and a pledge that the Muslims who believe in Christ's virgin birth, will come to believe in His divinity.

"Bishop Sheen pointed out that the pilgrim virgin statues of Our Lady of Fatima were enthusiastically received by Muslims in Africa, India, and elsewhere, and that many Muslims are now coming into the Roman Catholic Church."

Article from: http://www.cloakanddagger.de/lenny/alberto_rivera.htm


Related: On Top Of Mount Zion, All Coveted By Rome

The Rothschilds and their "Nazi" Pope

Tied up in the Rat Lines

What You Didn't Know About The Popes Of Rome

The Road From Rome

The Life of Khadijah (ra)

The Miracle at Fatima

Wars between the Jews and Romans: the destruction of Jerusalem (70 CE)

http://www.redicecreations.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!