Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заплашва ли почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, министър-председателя Бойко Борисов

Както вече информирахме нашите читатели за очаквани рокади на най-високи постове във властта, сега продължаваме да ви запознаваме с последните събития по случая. С предоставената от нашите брилянтни информатори и анализатори информация, стигнахме до интересни изводи. Преди седмица излезе небезизвестният бизнесмен Тадаръков, който ни замая с нелепите твърдения колко скромен е Ахмед Доган и как горкият живеел в двузвездни сараи, пардон – хотели. Още много глупости чухме от неговата уста, но между хумореските не ни убегна посланието към Пеевски да внимава, защото Доган бил голяма „хапка“!

Много се учудихме защо Доган е пратил този заблудил се господин да си изрецитира репликите, които бе наизустил прилежно – в това не се съмнявайте! Защо посредством телевизия и предаване при положение, че може да го съобщи лично и каква е целта на занятието?Нашите информатори споделиха с нас, че Пеевски, с цялата си кохорта от охрана, миналата седмица е бил в друг двузвезден сарай на Доган с присвоен плаж на морето. Това ни навежда на мисълта, че е бил при бащицата си за указания и „целувка на ръката“. Други наши приятели от приближението на премиера ни информираха за препоръка, която е дал Борисов на Пеевски да изтегли назначенията си по най-високите етажи на властта – министри и заместник-министри.

Анализирайки цялата тази информация, стигнахме до извода, че пощенската кутия на Доган – Тадаръков, чрез посланието към Пеевски за това, че Доган е голяма „хапка“ и не се занимават с него, е всъщност послание към Борисов.

В същото време препоръката на Борисов към Пеевски за неговите назначения, можем да тълкуваме като заповед, познавайки нашия премиер. Бързото тичане при бащицата пък от своя страна говори за притеснение и засвидетелстване на покорност. А дали ще последват рокади на най-високо ниво във власгта до края на септември, ще наблюдаваме с интерес. Ще напомним малки детайли, които не трябва да забравяме – откъде започна великото притеснение на филосовско-сарайската свита? Законът „Магнитски“ се оказа, че се задейства от банкера беглец и евентуалната му роля на защитен свидетел по казауса КТБ – обирът на века за пет милиарда.

Руснаците си искат парите от сарайските авери за Южен поток и други енергиийни проекти, които са изчезнали и не приемат активи в замяна. Апетити в оръжейния бизнес, разследвания на турските служби за контрабанда на цигари, наркотици и оръжие за „Ислямска държава“, за което е отнета възможността на Доган и Пеевски за влизане в Турция. Присъствието на Пеевски в списъка на нежелани личности за виза за САЩ, „Цанков камък“ и връщането на кражбата на дневен ред разбуниха духовете в топлите августовски жеги.

Заглавието е на редакцията(бел.ред.). Оригиналната статия е публикувана в: Alarmanews.bg

http://bgjournal.info/zaplashva-li-potchetniya-lider-na-dps-ahmed-dogan-ministar-predsedatelya-boyko-borisov/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!