Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВНИМАНИЕ! ОТРОВНИТЕ ЯЙЦА ЗАЛЯХА И БЪЛГАРИЯ! Само платени чиновници се Разкрякаха – да Заглушат ШОКИРАЩАТА ИСТИНА!

Цяла Европа пищи от заразените отровни яйца, само ние си кротуваме. Вярно, че онзи ден специалист предупреди: „Яйцата-убийци са вкарани в България в замразено състояние и от тях в момента домакините приготвят сладкиши!“. Но днес бързо му затвориха устата. Скандалът със заразените с фипронил яйца заля целия ЕС и стигна до Хонконг, но според новата правителствено-информационна директива – ние сме минали между капките.

И веднага се появиха специалисти, които да го потвърдят:„У нас засега няма данни за заразени яйца и продукти с фипронил“, най-тържествено заяви от телевизионния екран д-р Татяна Николова, началник отдел в дирекция „Контрол на храните“ в Българската агенция за безопасност на храните.

Как така? Разнесли ги из магазините по целия Стар континент, но тук ги няма. Странно. Много странно…

Подозрението на Skandalno.net допълнително се засили от последвалите думи на д-р Николова, която безсрамно излъга, че повечето яйца в търговската ни мрежа били български.

А стига бе!

Бе, нали оня ден пак по телевизията казаха, че масово са полски? И затова нямало опасност от заразата. Но понеже днес и Полша се оказа пламнала от отровите – та кокошите продукти по щандовете ни мигом промениха произхода си. За наивните българи, които вярват на всичко казано. Инак търговците ни си знаят, че продават полски яйца, но мълчат!

Защо един път нашите властници и скъпо платени чиновници не застанат честно пред зрителите и не признаят, че у нас всичко е отровно. Че от години безконтролно внасяме боклуците на ЕС? И че никой не може да каже със сигурност дали сред всичкия тоя евро-боклук няма и от прословутите канцерогенни яйца?

Внезапно отново извъртяха палачинката и оня ден признаха, аби внесли сме яйцен прах, сладоледът и майонезата са пълни с него, но количествата са иззети от мрежата.

А тези, които ги изядохме?

Защо управляващите премълчават истината и лъжат народа в очите?

Още една лъжа бурно премина по телевизии и вестници… и замина, като опровергаването й въобще не беше отразено от медиите. Преди няколко месеца гръмна скандал, че у нас се внасят уж маркови хранителни стоки, но с различно съдържание от стандарта. Бяха изброени детски пюрета, сухо мляко, нектари, безалкохолни напитки и сирена – до едно с много по-малко съдържание на истински съставки и доста „подобрители“, като например глюкозен сироп вместо захар. А в сиренето и дори в прясното мляко почти нямаше мляко.

След като Юнкер отказа да се занимава с двойния стандарт при стоките за Западна и Източна Европа и заяви, че това не бил съществен проблем, нашите чиновници изведнъж подвиха опашки и направиха втора проверка. Командироваха до Австрия свои хора, които да купят същите продукти… След което угоднически заявиха, че хранителните продукти там и тук нямали никакви отклонения от стандарта. Каквото ядяли австрийците, същото се появявало и на нашите трапези.

Е как така? Само преди месец имаше сума ти отклонения… и изведнъж – всичко образцово, всичко по конец. И докато Чехия, Словакия и Полша в момента врят, кипят и се заканват, че ще спрат вноса на храни от Западна Европа, понеже са отровни, ние викаме „Ура“ и твърдим, че в нито един внесен продукт нямало грам отклонение от стандарта. Това звучи не само несериозно, но и нагло. Чехия, Словакия и Полша се бунтуват, но пак им пробутват храни по второ направление и им казват: Това е положението! Ние звук не издаваме и ни внасят истински.

Има ли поне един идиот в държавата, който да повярва в това?

Колко струва съвестта ви, драги чиновници?

И колко ви плащат да излизате по телевизията и да ръсите лъжа след лъжа?

Как ще обясните факта, признат от СЗО, че у нас болните са най-много, а по брой заболели от рак сме на челно място в ЕС? Че се храним нездравословно, с ерзац продукти /По признание на Евростат/. От какво вече живеем с 10 години по-малко пълним болниците, а после и гробищата? От хубавата и качествена храна на ЕС ли?

Лицемерието на ГЕРБ по всички фронтове и във всички служби няма граници.

Послушанието пред ЕС е жизнено важно за Борисов: За да се крепи във властта и да управлява вечно! Затова е готов на всичко.

Дори да умори електората си.

Затова и неговото вече не е просто цинизъм, а чист фашизъм!

ЗАТОВА: ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ!

И ВЕРНИЯ МУ СЛУГИНАЖ!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!