Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво бъдеще я очаква Европа?

Експертите в областта на демографията наричат Европа «новата Япония».
Но Япония работи над своята демографска катастрофа с помощта на собствените си ресурси и забранява имиграция на мюсюлмани в страната.
Новият отчет на италианската аналитична агенция «Център Макиавели» показва, че, ако настоящите тенденции продължат, към 2065 година броят на имигрантите от първо и второ поколение ще надхвърлят 22 милиона човека, т.е. над 40 % от общия брой население в Италия.
В Германия вече 36 % от децата на възраст до пет години са родени в семейства на имигранти.
В 13 от 28-те страни-членки на ЕС умират повече хора, отколкото са се родили през изминалата година.
Без да се отчита миграцията се очаква, че населението на Германия и Италия ще намалее с 18 и 16 % съответно.
Влиянието на демографското «свободно падане» е най-забележимо там, където някога се наричаше «нова Европа», т.е. страните от бившия блок на СССР — такива като Полша, Унгария и Словакия, за разлика от т.нар. «стара Европа» — Франция и Германия.

Източните страни на Европа днес са най-повредени от «бомбата на депопулацията» — катастрофалното падане на ръста на раждаемостта, което някои съвременни аналитици наричат най-големия проблем на нашето време.
The New York Times попита, защо, независимо от намаляването на населението, Източна Европа се съпротивлява на приемането на мигранти.
Демографската криза — това е причината, поради която те се страхуват, че ще бъдат заменени от мигранти.
Голяма част от Източна Европа вече е изпитала на гърба си окупацията на мюсюлманите в продължение на стотици години от страна на Османската империя и твърде добре са осведомени за това какво ги чака, ако мюсюлманите отново дойдат при тях.
Стареещите държави се опасяват, че са неизбежни тежките конфликти, ако настоящото младо поколение бъде заменено с чужденци.

«Днес в Европа има две различни мнения относно намаляването и стареенето на населението, — каза неотдавна премиерът на Унгария Виктор Орбан. — Едното мнение се подкрепя от тези, които искат да решат демографските проблеми на Европа чрез имиграцията.
Има и друга гледна точка, към която се придържа Централа Европа и Унгария.
Ние считаме, че трябва да решим демографските си проблеми, разчитайки на собствените си ресурси, мобилизирайки нашите собствени резерви, обновявайки се духовно».
Орбан предупреждава от опасността от «мюсюлманска Европа».
Според него, «въпросът на настъпващите десетилетия ще е в това, ще продължи ли Европа да принадлежи на европейците».
Африка също оказва натиск върху Европа с помощта на «демографската бомба със забавено действие».
«В близките 30 години броят на африканците ще нарасне над един милиард човека, което два пъти надвишава броя на целия Европейски съюз…
Демографския натиск ще бъде огромен.
За миналата година 180 хиляди човека са мигрирали от Либия, а това е само началото.
Според комисаря от ЕС Димитрос Аврамопулос, в този момент три милиона мигранти очакват възможността да пристигнат в Европа.
Източна Европа е «изтощена» в демографски план.
Демографията стана проблем и за сигурността на Европа.
По-малко хора служат в армията и в социалната сфера на Европа.
Според ООН, за миналата година Източна Европа е имала около 292 милиона човека, което е с 18 милиона по-малко, отколкото в началото на 1990-те години.
Този брой е равен на изчезването на цялото население на Холандия.
The Financial Times нарича ситуацията в Източна Европа «най-голямото намаляване на броя на населението в съвременната история».
Населението на Европа намалява так, както никога по-рано.
Дори Втората световна война с нейните масови убийства и депортация не доведе до такава катастрофа.
Борбата с демографския спад с използването на собствени ресурси, както предлага Орбан — е единственият начин Европа да избегне предсказанията на архиепископа Равел за «великата замяна».
Масовата имиграция ще запълни празните къщи — но тогава Европа ще се превърне в «цивилизация — призрак».
А това е друг вид самоубийство.
Петя Паликрушева за News Front 

Лидерите на Англия, Франция и Германия се събират да обсъждат борбата с християнския фундаментализъм и с терористичната мрежа "Християнска държава"...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!