Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайската армия има проблеми с... мастурбацията

Прекомерна мастурбация, употреба на безалкохолни напитки и интернет зависимост са характеристиките на новото поколение китайци, усилено провалящо се на изпитите за влизане в армията на страната.

Доклад на военното министерство на азиатската страна, цитиран от RT, алармира за "устойчив" ръст на провалящите се на физическите тестове, предаде Пик. Дялът на физически неподготвените за военна служба достигнал 56,9% в отделен неуточнен град през тази година. Според експертите в министерството основният проблем са навиците и диетата на младежите

При много от тях са установени проблеми с черния дроб и бъбреците, които е възможно да са причинени от "безалкохолни напитки, винени напитки, мазна храна и стоене до късно", смятат военните.

При 46% от нездравите кандидати за армията е установена и зависимост от мобилни и компютърни устройства, понякога водеща до проблеми със зрението. Мастурбацията също е сред отбелязаните проблеми, като според военните самозадоволяването причинява разширени вени.

Констатациите предизвикаха много подигравки с доклада на китайското отбранително ведомство, което побърза да уточни, че "качеството на новобранците е гарантирано". 

http://sosnovini.bg 

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!