Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ШОКИРАЩ ОБРАТ В РАЗСЛЕДВАНЕТО! ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ на 11-годишната Никол е НА СВОБОДА! Иван е НЕВИНЕН! Бургазлии Чакат Нова Жертва!

Упорит и нелишен от сериозни основания слух, че истинкият убиец на 11-годишната Никол от Бургас е още на свобода, обикаля града.

Колкото повече се разплита нелепата история, толкова повече хора категорично отказват да повярват в нея. Особено съседите.

Припомняме официалната до момента версия, според която 15-годишният убиец Иван се запознал с момиченцето в интреннет, а след две седмици чат двамата си разменили телефоните и се срещнали. Само че излезе и един малко поприкриван факт – малолетната Никол не отишла сама на сглядата, а била с приятелка. Иван също бил с друго момче. Приятелката твърди, че ги оставила тримата, понеже се канели да ходят да пушат наргиле далече, чак в бургаското предградие „Меден рудник“, а тя още не била посветена в насладите на наргилето и се страхувала да се отдалечи толкова от центъра на града. Притеснявала се да не разберат родителите й. Но момичето е сигурно, че на автобуса са се качили тримата.

Съседи пък упорито твърдят, че Иван не е убиец. Въпреки 15-те си години, той имал забавено развитие и съответно – детски манталитет. Играел пред блока само с малките деца- на футбол, на криенеца, на гоненица и странял от връстниците си. Баби от входа, които били трудноподвижни, или имали някаква работа – да наглеждат манджата например – му давали пари и го пращали до магазина за едно или друго. Той веднага хуквал да изпълни поръчката и донасял продуктите бързо, като винаги връщал рестото до стотинка.

Имал манталитета на 10 годишно послушно дете и всички се възползвали от добродушието и доверчивостта му.

11-годишната Никол

„Иван и муха не е в състояние да убие“, защитава го пламенно майка му. „Той е кротък и изпълнителен, а в часа на убийството беше пред блока и ми поиска пари да си купи кроасан. Изтича до магазина, върна се и пак се заигра с децата“.

И ако думите на майката могат да се тълкуват пристрастно, то фактът с магазина, кроасана и присъствието му пред блока по време на убийството, се потвърждават и от думите на всички съседи.

Още по-странното е, че: Ако той е наръгал Никол, щеше да има промяна в поведението му, да направи опит да се скрие. Това е инстинкт и за него не е нужно да си много умен. Но напротив: Тийнейджърът продължил да играе на криеница с малките чак до 21 часа вечерта. А това, съгласете се, е много нелепо и напълно необяснимо поведение за един истински хладнокръвен убиец.

Възможно е младежът да е психопат, но ако е така- би трябвало учителите му да го забележат доста по-рано. Само един престрашил се учител коментира под анонимност, че Иван в никакъв случай не е социопат, защото бил много общителен. Но ако е проявявал признаци на агресия, как пък никой не видя?

За учителите е ясно. На тях той им трябва като бройка в училище заради делегирания бюджет и не са му обръщали никакво внимание. Даже безпрепятствено е минавал от клас в клас, въпреки съмнителните си знания по изучаваните предмети. Ако в него е дремела няква агресия, ако вътрешно се е бунтувал и е имал вкус към насилието, това трябваше отдавна да се забележи. Вместо това младежът в интернет е гледал само анимации и смешни клипчета, а пред блока не е посягал нито веднъж и на нито едно дете.

Ако е проявявал насилие в училище, учителите би трябвало да знаят. Но те мълчат дружно и сплотено, начело с директорката и не желаят да коментират случая уж да не попречели на следствието. А психолог в школото няма ли? Нали по едно време ГЕРБ започна да ги назначава на тумби заради случаите на насилие? Та, проблемните деца не се ли следят, нямат ли досиета за поведенчески отклонения, никой ли не разговаря с тях, никой ли не се интересува?

Има и още факти: В предполагаемия час на убийството поне три баби се кълнат, че Иван е бил на пейката пред входа си. Тогава минала и майка му и той й поискал пари да си купи нещо сладко. Тогава как Иван се е телепортирал в асансьора в друг вход, къде е била Никол, там ли е дремела да го чака и откъде Иван е имал наргиле, след като семейството му едва свървало двата края!?! Все въпроси, които никой не може да обясни.

Всички, които познават момчето са категорични, че е арестуван най-удобния, но неправилен човек.

Нож, прободена сънна артерия и жестоко клане не съвпадали изобщо с психологическия профил на ученика.

А положението в „Меден рудник“ в момента е следното:

В жилищния бургаски комплекс хората треперят и твърдят, че убиецът е на свобода. Майките зорко следят дъщерите си, вратите се заключват рано-рано и навсякъде се говори, че полицията е искала бързо да приключи случая, защото неразкритите престъпления в страната станаха прекалено много.

И ако на другите престъпления не се обръща толкова внимание, то случаят с 11-годишно заклано момиченце, без открит и опандизен убиец, щеше да взриви обществото и да бутне ГЕРБ от власт.

А правилният човек ли лежи в момента в ареста?

В Бургас в това се съмняват почти всички, даже и редови полицаи.

И това се вижда в дискусиите в интернет, в които хората масово призовават да се открие истинският извършител.

А други настояват за линч на Иван!

Кой и защо всъщност уби 11-годишната Никол?

Истината едва ли ще излезе някога наяве! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!