Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Макрон НАГЛО ИЗНУДВА България! Иска да ни вкара в Нов АД! Вижте ПОТРЕСАВАЩИТЕ ПРЕТЕНЦИИ НА ФРАНСЕТО!

Море от журналистически материали избълваха родните медии във връзка с посещението на френския президент Еманюел Макрон в България.

В масивната какофония от всякакви мнения, анализи и съобщения обаче не могат да се ориентират дори специалистите. А обикновените хора пък въобще не разбраха нищо.

Именно такава е и целта на тази медийна кампания от безсмислени жълтении, които се скъсаха да обсъждат с какво били облечени първите дами, колко хиляди евро харчи Макрон, за да изглежда добре и какви деликатеси ял и пил заедно с Борисов? Или как Вождът „говорил“ с Макрон насаме, макар че нито Борисов знае френски, нито Макрон – български. Е, ако изключим, разбира се, традиционните Борисови „бисери“ за това как всички българи говорят „парле ву франсе“.

И колкото повече бг. медиите ни заливат със словесна плява, толкова по-мъгляви стават истинските цели на посещението на Макрон. Защото България не е страна, от която зависи нещо в европейската политика или икономика. А за да се вдигне президентът на Франция да дойде у нас, и то в отпускарско време, значи има някаква важна причина.

Ние от Skandalno.net можем със сигурност да ви кажем, четази причина съвсем не е „единството на ЕС“, както се опитаха да ни внушат западните медии. Нито пък някакво сътрудничество между България и Франция, в каквото се опитаха да ни убедят нашенските медии на хранилката на Сорос.

Вездесъщият“ и ненаучил нищо през годините на прехода Соломон Паси се изцепи, че „новото“ лице на Франция дошъл, за да ни даде да правим бойни кораби. И че така сме щели да забогатеем много бързо. Но работата е там, че ние от почти 30 години не сме правили никакви кораби. Да не говорим пък за военни такива.

Показателно е, че онова, което се набива на очи от пръвпоглед е видимото дистанциране на президента Радев от това посещение на Еманюел Макрон. Истината е, че на Румен Радев никак не му харесва политическото извиване на ръце, както и политическият шантаж и изнудването, на което Франция в момента подлага България. Защото за сетен път се оказа, че прословутите „принципи“ и „ценности“ на Брюксел сработват само ако са от полза за две – три големи държави в ЕС.

Та, за какво дойде Макрон в България да се срещне тет-а-тет с министър-председателя ни:

Ето го проблема: Френски и други западни фирми регистрират клонове в България и наемат във фирмите си много по-евтините за тях български работници. Това, естествено води до намаляване на работни места във Франция. Както и до намаляване на заплащането на френските работници. Засега най-засегнатата от българските трудещи се френска работна прослойка е тази на тираджиите. Но утре българските и източноевропейски работници може да засегнат и други западняшки браншове. Защото убиването на източноевропейските икономики  навремето, сега играе лоша шега на Запада. Заляха го останалите без работа в държавите си гастербайтери.

Ето защо, според глобалиста Макрон, в този случай вече не може да се говори за свободно движение на хора и капитали. Според него, това е нещо много лошо и се нарича „социален дъмпинг“. С други думи, когато западни стоки и работници трябва да дойдат в България, това е „свободно движение“. Когато обаче български стоки или, не дай си Боже, работници, трябва да отидат на Запад, макар и временно, тогава изобщо не става дума за  „свободно движение на хора и капитали“, а за „социален дъмпинг“. Тук двойният стандарт е видим и с просто око. Но, както казват гърците, това, което е позволено на Зевс, не е позволено на простосмъртните.

И така Зевс- Макрон идва да ликвидира този „социален дъмпинг“. Как обаче ще го направи? Ами много просто: Еманюелчо пристига в България и нарежда на правителството „Борисов-3“ познайте какво? С различни подзаконови хватки да принуди, засега само френските фирми, които наемат българи за тираджии,  да плащат на местните работници колкото на техните френски колеги. Което на практика означава, че Макрон иска от Борисов да отнеме препитанието на десетки хиляди българи, работещи като шофьори на тирове. Защото от кой зор една френска фирма ще наема българи, ако трябва да им плаща като на французи?

Другата замаскирана цел на Макрон е лансираното за кой ли път сатанинско желание на Запада да ни вкара в Шенген. Да ликвидира лева. И да го замени с евро. Което окончателно ще доунищожи едва кретащата българска икономика. За останалото на територията на България население, което ще обеднее вече катастрофално, пък изобщо да не споменаваме.

Показателно е, че мейнстриймовските български медии говорят за Шенген като за някаква голяма победа. Само че пропускат да добавят, че „победата“ ще е за Запада. А сломеният ще е българският народ.

Показателно е, че сега, отново както при приемането ни в ЕС и НАТО, никой от властимащите не говори за референдум. Защото влизането в Шенген е много сериозен въпрос. Той ще удари по джоба всички български граждани. Но Борисов отново иска да ни вкара в този следващ ад тихомълком. През задния вход. Без да пита хората.

Затова е Време да сложим край на този пошъл театър. Време е за нов „Български Великден“! Някои го наричат още и РЕВОЛЮЦИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!