Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Външният министър на Унгария: Европа е по-зле от всякога! Европейските лидери „не разбират реалността“

Петер Сиярто: Европейските лидери „не разбират реалността“

Външният министър на Унгария Петер Сиярто заяви, че Европа не е била толкова зле преди, предвид липсата на адекватни реакции на терористичната заплаха.

Петер Сиярто каза, че скорошните събития демонстрират, че терористичната заплаха е станала по-голяма от когато и да е в Европа, предаде Magyar Hirlap, цитирано от Агенция „Фокус“.

Според министъра, въз основа на случилото се това лято, може да се каже, че ситуацията със сигурността в Европа никога не е била толкова лоша и че заплахата на тероризма никога не е била толкова сериозна.

„Би било задължение на европейските лидери да гарантират сигурността на континента. Тези, които не могат да направят не са достойни да стоят на постовете си“, заяви Сиярто.

„Стандартът на европейските реакции при последните нападения в Барселона и във Финландия е притеснителен. Европейските лидери изпращат съболезнования след подобни атаки, но след това продължават изказванията си, казвайки, че няма да позволят да бъдат заплашвани и че няма да позволят живота на европейците да бъде променен“, посочи той.

Според министъра тези лидери „не разбират реалността“ и „ако това е единственото, на което са способни, тогава не са силни думите, че Европа е подложена на опасност“. Дир.бг

Защо в Унгария няма терористични актове?! Ами, изгледайте тази Реч на Орбан, която НИТО ЕДНА медия не пожела да излъчи! И ще разберете защо! Чуйте какво казва: “НИЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПУСНЕМ..“!

Една реч на Орбан, която няма да видите по нито една продажна псевдо медия.
След като я чуете ще разберете и защо няма да Ви бъде показана официално.
Това е една реч за разкъсаната на парчета и размазана на пихтия на улицата Ебба Окерлунд, една реч за прегазените в Ница, Берлин, Лондон и всички останали жертви на полит-идиотизма на евро-толерасти и либерасти.


http://bultimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!