Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Достоен! Ген. Радев ИЗРЪМЖА Срещу Вашингтон и Брюксел! Един Президент в БИТКА ЗА БЪЛГАРСКОТО ДОСТОЙНСТВО! 

Откакто е на президентския пост, Румен Радев не спира да се бори с упорството и волята на войник за силна българска държава и българска армия. И против корупцията по върховете на властта. Защото, според него, друг път за оцеляването на Родината ни в бурните водовъртежи на 21-ви век, просто няма.

И всяко действие на президента Радев цели опазване на българския интерес. Така например държавният ни глава решително блокира одиозното „споразумение“ за „свободна“ търговия със САЩ и Канада – СЕТА, което имаше за цел да убие не само българската държава, но и българския народ. Със същите цели Радев публикува и стенограмите за КТБ.

Нещо повече: Откакто встъпи на поста си, не минава голям или малък традиционен български празник, без вдъхновяващите думи и присъствие на нашия държавен глава. Нека си спомним тържествата за националния празник 3 март, когато президентът открито застана пред паметника на „Цар Освободител“ в София и заяви напук на САЩ и ЕС, че ние ще бъдем народ, докато пазим своите славянски корени и дружбата си с нашата велика посестрима Русия.

Нека си спомним, че именно Румен Радев за пръв път откакто имаме президентска институция, не само се съобрази, но и взе присърце народното желание руският президент Владимир Путин да дойде в България. И незабавно отправи покана към харизматичния руски лидер да бъде гост номер едно у нас през 2018 г., когато ще честваме знаменателното събитие – 140 годишнината от Освобождението на България от турско робство. И, разбира се, поканата му бе приета от руската страна с благодарности и уважение.

Нека си спомним, че президентът стана патрон натрадиционния народен събор на Петрова нива, където всяка година честваме годишнина от незабравимото Илинденско-Преображенско въстание против агарянската робия. Бившият президент Плевнелиев, например, изобщо не се появяваше на тези събори, защото за него бе по-важно да угоди на своите господари от ЕС и НАТО, които работят за това да заличат българския народностен дух.

Нека си спомним и че Румен Радев неколкократно заяви в Брюксел, че държавата ни не трябва да бъде третирана като колония, а народът ни – като сбор от хора втора и трета ръка, които стават само за обслужващ персонал на Запад.

Президентът Радев категорично каза на Вашингтон, чеприятелските политически и икономически връзки на България с Руската федерация са традиция, идваща от вековете. И че без тях, нашата страна ще продължава да търпи милиардни загуби и да затъва все повече в мизерия и нищета.

Румен Радев бе човекът, който пръв в България и напук на соросоидните ни управници заяви, че, „искаме или не, над Крим се вее руското знаме“. И че „Крим е изконна руска територия, която няма никога да се върне в Украйна“.

Румен Радев е единственият политик в България, който се обяви против антируските санкции като потвърди, че от тях търпят повече санкции страните – членки на ЕС, отколкото Русия.

Само преди няколко дни Радев бе на тържествата в Ахелой, където се чества 1 100-годишнината от победата на Цар Симеон Велики над византийската армия. И вместо да се впусне в исторически трактати, президентът подчерта категорично, че „Без силна армия, историята рядко дава шанс на народите за оцеляване и развитие.“

Държавният ни глава добави, че България преди 1100 години е преживяла Златен век на писмеността и културата си именно заради силата на непобедимото българско оръжие.

И ако трябва да обобщим, ще кажем: С всяка своя поява на събитие в България или в чужбина, президентът Радев отправя предизвикателство към неолибералния и глобалистки Запад. Индиректно президентът обвини ЕС и НАТО, които на практика окупираха държавата ни и я поставиха под свое пряко ръководство, че те носят цялата вина за разрухата и мизерията в страната ни.

Под тяхна диктовка унищожихме най-напред оръжията иармията си. След това подлият западно-колониален план „Ран – Ът“ ликвидира промишлеността и селското ни стопанство, което беше на световно ниво. Заради евроатлантическите „директиви“, милиони млади, умни, работливи, знаещи и можещи наши сънародници бяха прогонени в чужбина.

Заради откровен натиск и груб диктат, нашата държава се отказа от изключително изгодните за нея проекти Южен поток и АЕЦ „Белене“. А от тези проекти изгубихме не само милиардни приходи. Изгубихме уникалната възможност, предоставена ни на тепсия от нашите руски братя, да станем значим енергиен фактор на картата на Европа. А страната ни, като ключов енергиен център, да попадне под специалната закрила и на Русия, и на Запада.

Затова всяка публична проява на президента Румен Радев е ярка манифестация на факта, че „проектът“ на евроатлантическия Запад в България се провали тотално.

И че янките и техните местни колониални пудели трябва да се прибират в духовната си родина САЩ. Сащ, в която цветнокожото неинтегрирано население тази година стана 45 % от общото население в страната! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!