Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Банер на германска магистрала: "Децата ви ще се молят на Аллах или ще умрат!"

Ако след Ариана Гранде, Европа се бе отказала от либералната толерастия, нямаше да има терор в Барселона.

German highway banner: “Your children will pray to Allah or die!”

Банер на германска магистрала: "Децата ви ще се молят на Аллах или ще умрат!"

Толерастия е толерантност изродена до крайна степен, че да поставя интересите на чужда, външна група от хора, на чужди народи етноси и религиозни групи пред интересите на собствения си народ ,религия и цивилизация.

Толерантността води до обезличаване на религии и културно претопяване на нации.

Висшата форма на толерастията е държавно-либералната толерастия на ЕС,ЕК и по-голямата част от европейските ръководители. Толерастията е на лице, когато законите в държавата важат само за собствения народ и собствената религия, но не и за други малцинства и религии.

Аз не съм толерантен. Европа събуди се! Това е религиозна война. Ако не бяхме толерантни, можеше да няма трагедия в Барселона.

Световната олигархия, (Правителство)“ в лицето на Римския клуб, Билдърбъргската група, Световния икономически форум, Трилатералната комисия и американските ВПК, RAND Corporation, Brookings Institution, Heritage Foundation,National Endowment for Democracy и наднационалните ционистки ръководни структури на САЩ, Европейския съюз и НАТО, ни казват да сме толерантни и да не се страхуваме.

Ръководителите на въпросните про-ционистки ОПГ, провеждат планирана подмяна на народите и религията на континента Европа. Трябват им работници и си провеждат политиката.

Унгария, Полша, Русия и частично още някои започнаха да се усещат и противопоставят. Другите са послушни и толерантни. До кога?

Неконтролируемите тълпи мюсюлмани прииждащи в Европа, са водени и от религиозни подбуди. Не е възможно ислямската религия да се затвърди без миграция. Няма начин ислямът да се наложи на новото местопребиваване без мюсюлманите да нарастват на брой, затова преселението им не е случайност, а тактика и това е също вид „джихад“ — „джихад и хиджра“.

Инвазията на исляма в Европа не е случайност, а една дългосрочна стратегия, начертана преди няколко столетия. Концепцията за „Хиджра“ е „преселение на мюсюлманите в немюсюлмански земи“.

„Хиджра“ символизира готовността на мюсюлманите да страдат за правата вяра, ако се наложи, но да установят на всяка цена исляма над своите противници. Днес мигрирането представлява своеобразно задължение за мюсюлманите, като подготовка за други форми на ислямския „джихад“, целящи победата на исляма и мюсюлманите в другите неислямски държави. „Джихад“ е едно от най-важните задължения на мюсюлманите. Той е като свещенослужение за тях и е определен като „прославено и свещено дело“.

В Корана е казано: „Не са равностойни онези от вярващите, които си седят вкъщи, без да им се навреди, и онези, които се борят по пътя на Аллах чрез своите имоти и души. Аллах отреди на борещите се чрез своите имоти и души да са с едно стъпало над седящите. На всеки Аллах обеща най-прекрасното, но Аллах отличи борещите се пред седящите с огромна награда“ (Сура 4:95).4

Европейските управници системно прикриват стотици „дребни“ криминални и сексуални престъпления на бежанците ислямисти.

Без тези на практика престъпления на толерантните власти, можеше да няма терористичен акт в Барселона.
Негодниците трябва да разберат, че на война толерантните умират първи.

Властите в страните от ЕС стриктно се придържат към толерантното прикриване на информация за криминалните и сексуални престъпления, извършвани от мигрантите. Все по-трудно, истината излиза наяве. Ето един пример от Нидерландия:

Холандската полиция е предоставила на най-големия вестник в страната – „De Telegraaf“ статистика за криминалните престъпления, извършени от търсещи или вече получили убежище (статут на бежанци) лица.

Вестникът отдавна се опитва да получи тази информация, позовавайки се на Закона за свобода на информацията. Но, първоначално, Националната полиция на Холандия е отрекла да събира и съхранява статистически данни за търсещите убежище и престъпленията, извършвани от мигрантите.

Журналистите от вестника обаче, са успели да разберат, че полицията на Амстердам събира подобна информация по искане на кмета на града, и че дори е създадена специална група от анализатори (наречена „Миграция и престъпления от чужденци“), която да установи, дали е по-вероятно, мигрантите да извършат криминални престъпления.

Това е заставило полицията да оттегли (?!) предишните си твърдения (простичко казано – лъжи – бел.ред.) и даже да съобщи, че такава информация всъщност има, но не било възможно да бъде разпространявана „поради важността на текущи разследвания“.

За 2015 и 2016 г. почти 10 000 бежанци са били заподозрени в криминални престъпления (вкл. и в участие в организирани престъпни групи). От общо подалите молби през тези години молби около 60 000 мигранти, поне около 10 000 (над 16%) са криминални престъпници.

По подобен начин се държат властите във всички европейски страни и вършат престъпления срещу народите си, за които и по сега действащите закони подлежат на затвор.

Подобни примери има стотици и в Швеция и Германия и във всички европейски страни и това също е част от престъпната политика. В България омаловажават и прикриват циганската престъпност.

На нас, обаче ни стигат мощни взривове избухнали в четирите влака в Мадрид на 11 март 2004 г. и 192 жертви и 1500 са ранени. Загиналите български граждани бяха четирима.

Стигат ни четирите взрива избухнали в Лондон от 7 юли 2005 г. В резултат загиват 45 души, а около 1000 са ранени в Лондонското сити. Впоследствие са взривени пътнически автобуси на площадите „Ръсел” и „Тейвиксток”.

Отговорност поеха мюсюлманите от „Тайната организация на „Ал Кайда” в Европа. Атентатите са реализирани седмица след получаването на председателството на Евросъюза от Великобритания.

Стигат ни експлозиите в три влака и един автобус в Лондон на 21 юли 2005 г. и четиримата убити в стрелба в еврейския музей в Брюксел на 24 май 2014 г. Нападателят е мюсюлманинът френският гражданин Мехди Немуш.

Трябва да помним ислямисткото нападение на братя Куаши и редакцията на сатиричния в. „Шарли ебдо“ и убиха 12 души.

Да помним и 9 януари 2015 г. ,когато мюсюлманинът френския последовател на ИД Амеди Кулибали взе за заложници клиенти на еврейски супермаркет в Париж и уби четирима от тях. Ден преди това той уби общинска полицайка в предградие на Париж.

Защо да забравяме 13 ноември 2015 г. и серията от атаки в Париж срещу кафенета, ресторанти, барове, концертната зала Батаклан и Стад дьо Франс с участието на три групи от по трима ислямски терористи, комбиниращи самовзривяване, масово убийство и взимане и разстрел на заложници, отнеха живота на 130 души. Ранени бяха 368 души.

Европейците да не си заравят главите в пясъка за 22 март 2016 г. ,когато трима мюсюлмани, атентатори на ИД, всичките белгийски граждани, се взривиха на международното летище на Брюксел Завентем и на метростанция Маалбек в града и убиха 32 души. Ранени бяха 340 души.

На 14 юни 2016 г. мюсюлманинът, французин от марокански произход уби полицейски командир пред дома му в предградие на Париж, а после и неговата партньорка, взе малкото им дете за заложник и по време на заложническата криза в апартамента на убитите полицейски служители.

Не можеше да сме толерантни след 14 юли 2016 г. ,когато мюсюлманин се вряза камион в множество на крайбрежния булевард на Ница във Франция и уби 86 души и ранените бяха над 450 и на 18 юли 2016 г. ,когато 17-годишен афганистански бежанец с брадва и нож атакува пътниците на влак в района на германския град Вюрцбург и рани четирима души, преди да бъде ликвидиран. На 24 юли 2016 г. ,мюсюлманин рани 15 души като се взриви в района на музикален фестивал в германския град Анбах.

Ако не бяхме толерантни след 22 май 2017 г. ,когато 22 души загинаха и над 60 бяха ранени при взрив на концерта на американската певица Ариана Гранде в британския град Манчестър и когато на 22 март 2017 г. мюсюлманин прегази хора по моста Уестминстър в Лондон и после намушка полицаи пред парламента, с 4 загинали, а ранени 40, можеше да няма трагедия в Барселона.

Толерантността не помогна на 18 март 2017 г. ,когато мюсюлманин нападна военен патрул на летище Орли в Париж, след като преди това бе стрелял по полицейски патрул и не помогна на 3 февруари 2017 г., когато ислямист, размахващ мачете и викащ „Аллах е велик“, атакува военен патрул пред търговски център на входа на Лувъра в Париж.

Какво точно не разбраха европейците на 19 декември, когато радикализиран мюсюлманин-тунизиец открадна полски камион и го вряза в множество на коледен базар в Берлин. Загинаха 12 души или на 26 юли 2016 г. ,когато двама нападатели — ислямисти прерязаха гърлото на свещеник и раниха заложничка в църква в Сент Етиен дю Рувре във Франция.

Колективната лудост, обхванала Европа, по отношение към нелегалните пълчища, които заливат континента по море и суша вече години наред, вече е недопустима.

Вместо тези орди да бъдат решително възпирани и връщани там, откъдето са дошли, а заловените нелегални емигранти да бъдат съдени за нарушаване на държавната граница, Европа ги приема, дава им пари и храна, осигурява им жилища, медицинска помощ. За благодарност те просто избиват европейци и изнасилват каквото могат.

Автор: Йордан Халачев, ПРЕГЛЕД

http://bultimes.com/Ако-след-Ариана-Гранде-Европа-се-бе-отк/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!