Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Валери Симеонов действа в рамките на правомощията си

По думите му този дебат трябва да се пренесе в парламента и да се реши дали да се смени, или да не се смени законовата разпоредба

Говорих с Валери Симеонов. За 2 от заведенията има жалби. Законът е такъв, че не позволява да има шум след 23.00 часа. Това коментира пред журналисти в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов за протестите в Слънчев бряг, провокирани от проверките на вицепремиера Валери Симеонов за високи нива на шум в заведенията в курорта, предаде"Фокус"-Пловдив. „Той си действа в рамките на правомощията и в рамките на закона“, коментира Борисов. По думите му този дебат трябва да се пренесе в парламента и да се реши дали да се смени, или да не се смени. „Законът е затова, да се изпълнява“, подчерта Бойко Борисов.

Няма да си дам така лесно главата, пошегува се той по повод „заплахата”, която му беше отправена във Фейсбук от Васил Коцев. Пред журналисти премиерът потвърди, че днес е провел телефонен разговор с него.

 „Обадих се, защото някой път се престарават. Някой път става така, че да те е срам. Посмяхме се - да  го карат да пише такава декларация, че няма да ми реже главата... Беше ведър разговор”, каза още Борисов.

http://www.faktor.bg/bg/articles/borisov-valeri-simeonovn-deystva-v-ramkite-na-pravomoshtiyata-si 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!