Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Безредици в САЩ, след опит да бутнат паметник на генерал, воювал с негро-филите...

Официозните медии отново скриха истината за причините за бунтовете, които избухнаха в САЩ. За да ги разберете, нека припомним кой е генерал Робърт Лий. Това е главнокомнадващият на армията на Юга в гражданската война. В знак на почит към него, въпреки че войната е изгубена, в Шарлотсвил южняците са му издигнали паметник. И сега неолибералната власт (разбирайте комунистите, тези които организираха Октомврийската революция в Русия 1917), която слугува на малцинства и хомосексуалисти, е решила да го премахне. В отговор на това, почитащи паметта на ген.Лий организират протест. И неолибералните фашисти организират контра-протест, след който се стига до сблъсъци, врязвания на коли в множеството, загинали полицаи и пр. Всичко това официозните медии го представят като по вина на "крайно десните", а тия дето реално са направили безредиците - неолибералите, ги представят като добри.

Но нека се върнем на ген.Лий. Той се счита за най-способния американски военен по това време. В началото на конфликта И ДВЕТЕ СТРАНИ ИСКАТ ДА ГО ПРИВЛЕКАТ НА СВОЯ СТРАНА. Той избира Юга. А след войната е уважавана личност. Става ректор на Вашингтонския университет, който по-късно се преименува, включвайки неговото име. В момента се казва "Университет Вашингтон и Лий". Ген. Лий се появява като известна фигура и по пощенски марки през 20 век.
Именно на този човек паметника решиха да бутнат неолибералните фашаги, след което обвиниха за безредиците "крайно десните". Сблъсъците се разпространиха и в други градове.

Добри Божилов
14.08.2017

http://www.gudelnews.com/2017/08/blog-post_957.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!