Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внимание: Триглава ХИДРА Превръща БЪЛГАРИЯ В ТУРСКИ СУЛТАНАТ! Президентът Радев на Война с ОКТОПОДА! Истината ще ви ШОКИРА!

Днешната българска властова групировка ГЕРБ с бързи стъпки върви към своя отдавна предначертан край. Много години тя се опитваше да отклонява вниманието на народа и да прикрива мафиотското си битуване във властта с различни скандали, афери и гейтове.

Но, като всяко нещо в природата, и абсолютната власт има начало и край. А зловещият край на сегашното всевластие ГЕРБаво се приближава неотменно и неотвратимо като съдбата.

Ироничното е, че този КРАЙ идва, не заради друго, а по простата причина, че абсолютната власт променя човека из основи и абсолютно. И постепенно го тласка към мисълта, че е равен на боговете.

Така и днешната властова хидра си мислеше, че вечно ще е на върха. И че може да прави каквото си иска. Опасна илюзия. Доколко е опасна, можем да разберем от последната гербаджийска  „проява“.

Само преди ден, един никому неизвестен млад гербер от задните редици на Бойковата партия – Александър Ненков заяви на извънредна пресконференция във Варна, че партията му щяла да поиска от главния прокурор да започне разследване срещу Ахмед Доган по нашумялата преди цели седем години афера „Цанков камък“.

Припомняме, че през 2010 г. пак по настояване на ГЕРБ имаше разследване на проекта „Цанков камък“. Само че Върховният административен съд се произнесе, че няма извършено престъпление по делото.

И забележете: Днес старите, проскубани „лъвове“ в ГЕРБ не смеят да излязат срещу Доган. И тикат на предна линия един никому неизвестен младок. Не само защото са „уморени“. А и защото се тресат от страх. Понеже техните престъпления са много по-големи от онова, което Доган някога би могъл да извърши. Ще споменем само едно от тях: Пропуснатите ползи за държавата, заради спрените лично от Борисов енергийни мега проекти като Южен поток и АЕЦ „Белене“, възлизат на милиарди.

Борисов ощетява държавата с милиарди, ние плащаме прескъп ток и газ, но прокуратурата и съдът изобщо не закачат Вожда. И в цялата тая какофония гербаджийски „борци“ срещу корупцията като Александър Ненков, ИЗВЕДНЪЖ се сещат, след 7 години, че трябва да разследват Доган.

Пак повтаряме: Доган сигурно е виновен за този, взет от него  хонорар по проекта „Цанков камък“. Но справедливостта изисква най-напред пред прокуратурата и съда да отговаря Борисов- заради пропуснати ползи за държавата от спрените енергийни проекти в размер на милиарди левове.

Нека добавим и че не друг, а Борисов и Горанов взеха 16 милиарда лева заем, който стовариха на гърба на обикновените българи като воденичен камък. Без да питат върховния суверен на властта – народа. Не трябва ли да се разследва това, по своята същност криминално деяние, което е извършено зад гърба на българския народ? Защото то мирише на корупция в особено големи размери.

Има и още нещо: Искането за разследване на Ахмед Доган, за неговото бързо обвиняване и забележете, за неговия арест, е насочено против интересите на българската държава.

Някои веднага ще попитат защо? Ами нека да видим кой има интерес от отстраняването на Сокола? Със сигурност българската държава няма никакъв интерес от отстраняването на Доган и заменянето му, например с отявления турски агент Лютви Местан, или с „приятеля“ на султан Ердоган- Осман Октай. Или с някой друг, подобен на тях.

Защото, добър или лош, Ахмед Доган, през годините е единственият политик, който винаги  е отклонявал с твърда ръка опитите на Турция и султан Ердоган да поставят България под своя опека. И винаги е държал българските турци далеч от влиянието на Ердоганова Турция. Няма нужда да доказваме това твърдение. Достатъчно е само да си спомним последната намеса на бившия вече турски посланик Сюлейман Гьокче в българския изборен процес и бягството на неговия шпионин Лютви Местан в турското посолство в София. Тогава Доган категорично се обяви против намесата на Турция и нейния президент Ердоган в българската политика.

Ето затова Соколът се крие в така наречените сараи. Защото има изключително голяма опасност да бъде убит.

Има още едно много важно обстоятелство, което пречи на властовата мафия да предаде България на Султан Ердоган. И то е, че намесата на бившия турски посланик Гьокче в нашата политика бе осъдена категорично и от българския президент Румен Радев.

И понеже през миналата година Задкулисието  не успя да превърне България в турска провинция, сега същите хора пробват да постигнат това като отстранят напълно Сокола от българската политика. С идеята след отстраняването му да сложат на негово място някой удобен за Турция пудел. А след Доган ще дойде ред и на президента Радев.

Защото Румен Радев стои като твърд защитник на българщината. И единствен той защитава България от яловите опити на герберите, българските турци да бъдат превърнати в пета колона на султан Ердоган. Косвен знак за това е и фактът, че за пръв път от много години честването на Илинденско-Преображенското въстание против турското робство, е под патронажа на президента Румен Радев. Нека си припомним, че Росен Плевнелиев дори не ходеше на събитието.

По този начин, елегантно, но твърдо, президентът казва на властовата мафия: България никога няма да падне под ново турско робство! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!