Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гръмовен скандал! Бареков сезира Цацаров за корупция, укриване на доходи и пране на пари от Ани Цолова и Антон Хекимян! (СНИМКИ/ДОКУМЕНТ)

ЦОЛОВА1502440047-ani

Сигнал със съмнения за укриване на приходи и доходи срещу водещата на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей България” Анна Цолова внесе Николай Бареков в Главна прокуратура и Национална агенция по приходите (НАП). В документа евродепутатът подчертава, че алармира институциите в качеството си на представляващ „Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите“.

Докато всяка сутрин от телевизионния екран в качеството си на „журналист”г-жа Цолова менторства, влиза в ролята на морален съдник и дава напътствия на хората в живота, журналистически разследвания откриха абсолютно несъответствие на декларираните доходи и придобитото от лицето скъпо недвижимо имущество, пише Бареков в сигнала до главния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова.

Според евродепутата изложените в документа факти и обстоятелства са достатъчно основание за извършване на проверка на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал „Драгалевци”, чиято общата стойност надхвърля 400 хил. лв – сума, която е напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец.

Бареков обяви и, че групата граждани, събрани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, водени от самия него, подготвят и ще подадат до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова телевизия.

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/228626-barekov_dade_ani_tsolova_na_nap_i_prokuraturata

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!