Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко доведе до съвършенство системата на мутренския рекет и го преобразува в държавен рекет!

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Наблюдавам Бойко Борисов откакто се вписа (или го инсталираха) в политическата система. Всъщност, наблюдавам го от самото начало на неговата публичност.
При първите си изяви, Бойко дори ми предизвика известни симпатии поради проявата на първичните си инстинкти.
Предизвикваше смях и благосклонен присмех с тромавото си говорене и несръчните си движения, които издаваха комплекса му да бъде забелязан, да бъде отбелязан в светските хроники.
Следя внимателно или по-малко внимателно развитието му, метаморфозите и парадоксите на неговата биография. Въпреки презрението ми към тая фигура, не мога да не призная, че Бойко успя да доведе до съвършенство мечтите на учителя си Тодор Живков.
И в наши дни не се отказвам от мазохизма си да следя проявите на Борисов и присъствието му на червения килим и в светлината на прожекторите. Това ме накара да се разровя за пореден път в биографията му, търсейки отговор на въпроса „Кой създаде Бойко?“.
Натъкнах се за сетен път на интересни факти. Като например този, че Бойко е назначен за главен секретар на МВР с указ на тогавашния президент Петър Стоянов. Документът е подписан от Стоянов на 1 септември 2001 г. Четири години по-късно Бойко е „избран“ за кмет на София.

Това бетонира позициите му в политическата схема на постсоциализма.
Ще кажете, че указът на президента е формален акт. Но ако се опитаме да надзърнем зад завесата на протокола, ще видим, че Бригадир Аспарухов и т. н. цар Симеон II са „майката и бащата“ на тоя политически Франкенщайн. Въпросът е кой е кумувал на тая „сватба“ и кои са орисниците, начертали съдбата на Бойко.
Не съм психолог, народопсихолог, нито дипломиран политолог, авализатор, антрополог и т. н., но имам човешкото и гражданското право да се интересувам и да се занимавам с генезиса и развитието на една публична фигура, която, без да е личност, доведе до култ към личността, какъвто не сме виждали и чували.
Затова продължавам да твърдя, че Бойко усъвършенства системата на „Тато“. Без да харчи пари за лагери, затвори, заплати на тайни агенти, които да слухтят за вицове и други брожения. Бойко доведе до съвършенство системата на мутренския рекет и го преобразува в държавен рекет. Защо му е на Бойко да ви праща в затвора, като може да ви прати данъчните, прокуратурата, полицията и разни други одържавени кърлежи, които могат да ви съсипят за нула време? Дали ще ви образуват полицейска, прокурорска или друга проверка, няма никакво значение. Просто ще ви блокират банковите сметки, ще запорират имуществото ви, ще ви арестуват с обвинение, което може и да падне в съда някой ден, но вие вече ще сте тотално съсипани, разорени и с разклатено здраве, ако все още сте живи.
Добре се справи Бойко с мисията си да трансформира рухналия социализъм в пещерен капитализъм. Няма две мнения по това.
И друга „заслуга“ има Бойко в новата ни история – той стана флагман на една нова политическа класа. Това са бившите членове на БКП, техните деца и внуци, наследили алчността и грабителските си рефлекси от голямата и средната номенклатура на БКП.
Любо КОЛЬОВСКИ, фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!