Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цялото кралско войнство в защита на престъпната Триада: Пеевски–Цацаров–Борисов

Боян Цонев

От няколко дни в България властват истерията и страхът. И истерията, и страха настъпиха откакто Цветан Василев потърси помощ отвъд океана, и вицепрезидента на JWI (Jefferson Waterman International) Джоузеф Огъстин обяви, че Делян Пеевски и Главният прокурор Сотир Цацаров са нарушили човешките права на банкера. Истерията и страха се сдобиха с още една приятелка-паниката. Ужасна паника тресе и премиера Бойко Борисов, и Цацаров и Пеевски. Стигна се дотам, Борисов и Цацаров поискаха среща с US-посланика у нас, Ерик Рубин, за да обяснят, че нямат нищо общо с бизнеса на Пеевски. Премиера Борисов, и Главния прокурор Цацаров имат някакъв шанс да минат „между капките“, защото се ползват с политическата подкрепа на американското посолство. Все пак негово-слънце-светейшество-самодържец Борисов е от най-съвестните изпълнители на директивите отвъд океана.

Делян Пеевски не може да разчита на това. Той обаче може друго: тотална война на всички и всичко, което е срещу него, и срещу модела #Кой. Пеевски издал заповед на прокурори от кръга му и издатели, че трябва да бъдат преследвани и мачкани тези, които реагират положително на задействането на процедура по американския закон „Магнитски”. Моментално през почивните дни от прокуратурата разпратили призовки на хора, свъзани по някакъв начин с КТБ, за повдигане на обвинения. Срокът бил да се явят още в понеделник, което е абсурдно само по себе си.

В същото време всички медии под контрола на Пеевски§Маман, още от събота започнаха яростна атака и заливане с клевети на хора и издания, които съобщават, че той и главният прокурор Сотир Цацаров ще бъдат разследвани за действията им по фалирането на КТБ и преследване на нейния собственик Цветан Василев. В някои от медиите на „успелия млад мъж(прилично дебел, и в разцвета на силите си)“, който доскоро уж нямаше никакъв бизнес, както сам твърдеше, вече бяха пуснати тотални измислици и нападки, че бизнесмени се обединяват, за да свалят властта и да атакуват държавното обвинение, което се „радва” на цели 6% обществено доверие..

.Пеевски развързал кесията и васалните му „Блиц”, „Телеграф”, „Труд”, „24 часа”, „Стандарт”, „ПИК”, „Уикенд” и пр. в единен хора избълваха крясъци срещу всеки, който е против политико-мафиотската върхушка, ръководена от Пеевски, Цацаров и Борисов. Наизлязоха едни позабравени „експерти“, „общественици“, блогъри и набедени за журналисти и започнаха в хор: не, не може да стане по закона „Магнитски“, не, „Стига сте защитавали банкера-беглец Цветан Василев, той трябва да се върне в България, да отговаря пред съда, да даде показания“.Лелей, разбирачи. Излиза един средно-статистически тъпанар-Борислав Цеков(ако не се сещате, той е един от тримата кретени от „Новото време“ които криминализираха притежанието на дори и един грам марихуана, и е отговорен за няколко загубени деца в затвора, заради една цигара с трева. (бел.авт.). Та същият този кретен е дал „интервю“ в „Блиц“, в което удобно обяснява кое, как няма да стане. Освен това тъй като е много тъп , на въпроса: Как си обяснявате факта, че Цветан Василев продължава да се укрива в Сърбия, вместо да се изправи пред българското правосъдие? отговаря – Ако вярва, че е невинен защо не се явява пред съда? Недоумявам. Ако всичко е така както твърди, защо се държи като братя Галеви?
Само удобно пропуска факта, че една от главите на Триадата-Главния прокурор Сотир Цацаров, отказва да разпита Цветан Василев във видеоконферентна връзка от Белград, и много, ама много държи да го разпита в България. Самият Василев и неговите адвокати отдавна са обявили, че в България не е безопасно за него. Също така са обявили, че Цветан Василев е готов да бъде разпитан от Българската прокуратура(разбирай прасешка Цацаратура) в Белград. Просто защото там по-трудно биха могли да застрашат сигурността му(най-вероятно заради нежеланието на Земундския клан да сътрудничи на родните мафиоти оглавявани от Борисов).

Отново в „Блиц“ всеки ден се публикуват заглавия от рода „нечувана наглост, Цветан Василев….“. Друг виден борец за правда и настоящ депутат от ГЕРБ-Антон Тодоров също се включи в общия хор:“Банковия Борат гепна 3,7млрд. лева“. Дори кореспондента от САЩ на „Нова“ Ясен Дараков се активира и написа във FB: Да изпълниш поръчка на Цветан Василев – по сиененски. Но не за първи път взима пари от него….клета Ралица Василева #бабаЕдъното#бабаСеПродаде“.С риск да ви ядосам ще спомена и видния „бюджетар-теолог“, тъпото копеле Йордан Цонев, който обяви, че от фалита на КТБ, държавата не е изгубила, само е спечелила. Този малоумник няма и да го коментирам. Атаката е най-добрата защита. Така е, но когато атакуваш с Ивайло Крачунов, Недялко Недялков, Антон Тодоров, Борислав Цеков, Йордан Цонев и Ясен Дараков, трябва да имаш из-на-в предвид, че всички тези са платени клакьори, и за някой лев ще запеят друга песен. И първи ще се отрекат от думите си. Няма да се извинят, ще се отрекат. Защото са евтини, платени и зависими.

А дали Цветан Василев е виновен за фалита на КТБ? Нямам представа. Не съм банкер, нито икономист за да мога да дам такава оценка. Като гражданин, докато всички го псуваха, че финансира Лафка, или изкупува „Разпространение на печата“, аз казвах: браво. Ако можеш един монопол да го изкупиш с пари от банката-това е супер. Монопол. Мечтата на всеки банкер. Ако можеш да изкупиш Vivacom-браво. След като държавата не пожела да запази монополите за себе си и под контрол, браво на частника който е намерил/придобил капитал за да го изкупи. И затова не мога да кажа дали Цветан Василев е виновен, или невинен. Но, наблюдавайки действията на държавата, от първата вълна на паника по гишетата на КТБ, до ден днешен, мога да твърдя следното: Или и премиер, и Главен прокурор, и партийни шефове са ОПГ(организирана престъпна група), или са откровени идиоти. Което всъщност не е обида за тях, не е и проблем. Проблемът и обидата са за нас, които ги търпим.

http://bgjournal.info/tsyaloto-kralsko-voynstvo-v-zashtita-na-prestapnata-triada-peevski-tsatsarovvborisov/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!