Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Често пъти казвам, че България е в ръцете на истинска мафия, далеч по-мащабна от сицилианската

Журналист към Цветан Василев: Вие казахте в предишно интервю, че се е налагало да финансирате чрез банката КТБ бизнес проекти на Ахмет Доган. Как се случвало това?
Цветан Василев: Какво означава Ахмет Доган? Има Делян Пеевски и не става дума за 250 милиона, а за много над тези пари, напълно необезпечени и не върнати на банката. Как според вас стават тези работи!?
Журналист: А за Борисов и котараците му? Те също ли бяха в тази схема?
Цветан Василев: Трудно ми е да обяснявам как съм балансирал между интересите на тези два КЛАНА. Това беше натиск от двете страни. Финансовите операции се извършваха през държавни дружества и всяка от страните имаше своите лостове за влияние.
........................................................
Често пъти казвам, че България е в ръцете на истинска мафия, далеч по-мащабна от сицилианската. Казвам го открито в публичната среда, не защото не разбирам последствията!

Нашите политически престъпници имат и международна дейност в областта на контрабанда, оръжие, наркотици, трафик на хора, убийства. Ако подценявате и смятате, че нямат чак такива възможности, вие живеете в заблуда. България е бедна, престъпна и напълно ограбена държава, която се управлява четвърт век от политическа мафия. И в основата на всичко не стоят много хора, а няколко!!! Справянето по категоричен начин с тях, въпреки парите, държавната и задкулисна власт е крайно наложително, вече закъсняло във времето, морално оправдано и платено с кръвта на много невинни хора справедливо действие...

Вярвам в справедливостта! Тя е извън контрола на човека, какъвто и да е той.
В контекста на днешното време, най-доброто което ни се случва е, че обединените ни от алчност и себелюбие псевдо патриоти на прехода, ще бъдат торпилирани, докато са качени на мафиотския кораб. Лично аз вярвам, че това е справедлив, логичен и естествен край на една бандитска епоха на политически преход, която трябва да завърши с фойерверк. Красив за очите на всички потърпевши български граждани, загубили надежда в доброто и справедливостта...

Николай Марков, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!